HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod martino5 » Štv Aug 06, 2009 11:57 pm

No panove,tak nočnaky už nachytane vo vedierku ;) takže Eko a spol . na druhy tyžden vyražame na Primalex night expedition :D :D však vieš prečo Primalex ;) ale mrena ma fakt vela kosti ,ale faširky z nej su vyborne ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pia Aug 07, 2009 4:35 am

ARSEN....no bolo to velke zhruba cm az cm a pol bolo tam toho dost a co tam davali akoze o tom? vplyva to nejako na maso ryby alebo nieco take ci to je normalne u ryb?..chcem mat istotu nic viac dikes :)

DJNASTY ...peto je pravda ze je jedovata mrena pecen aj ikry ked sa tru ale vies ked raz niekto napise "mozna otrava" a ty si prave odniesol dve velke ryby niekomu tak ta to znepokoji mna to znepokojilo:D aj ked viem ze Rybopet to nemyslel v zlom :)

MARTINO...noo parada myslel som na teba ze urcite akurat lovis nejake tie nocnaky :D ..ja sa chystam asi zajtra na hornad len mam ten problem ze ja nenam tie nocnaky fajne takze este neviem ze ako to poriesim:? ..a potom jasne ze dame primalex night ja sa pokusim zohnat nejaky balakryl pixlu alebo chemolak nejaky a osvetlim ju svieckou:D :Duz sa tesim :) ..a dobre vediet ze na fasirky su dobre ale hlavne len chcem mat istotu ze to nevplyva na maso to co som pisal o parazitoch ,lebo ja som clovek trosku taky ze robim niekedy mozno vedu z niecoho z coho netreba ale istota je gulomet :)

Mimch priatelkin otec uz ma pochvalil ked som nanho vybral mreny:D....ale najblizsie uz pojdu spat do vody a s masiarinou koncim ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pia Aug 07, 2009 12:55 pm

nechcem tu nic pisat v zlom ale jest mreny??? na jedenie poznam aj lepsie ryby.. :roll: jo ked uz cem ryby tak nechytam pod vypustom nejakeho kanala-stoky tie cervi budu najskor asi s takeho fajn mestskeho prostredia...
kura11

Poslaťod Eko » Pia Aug 07, 2009 1:05 pm

ved boli chytene pri druzstevnej ziju tam pstruhy zdrave kapre takze v tom nevidim problem len zatial mi nikto neodpovedal na to ci maju nieco spolocne cervy v bruchu ryby s masom
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod martino5 » Pia Aug 07, 2009 1:22 pm

Eko čaf...tak zajtra idem na chatu do Tatier,ale až o 15h tak neviem ,či dnes neprebehnem na večer dačo pochytat na stare zname miesto ;) ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod arsen8 » Pia Aug 07, 2009 2:16 pm

no to už fakt neiviem presne ale videl som fotky ako to mal kormorán v sebe, niejake hlísty alebo pásomnica alebo niečo také to je , aj ekd pásomnice vyzerajú inak :P
arsen8
..
..

Poslaťod Eko » Pia Aug 07, 2009 2:22 pm

ale aj tak dikes :) ale tak hadam ked sa maso prevari nebude ziaden problem zajtra ho idem jest takze potom napisem ako sa citin:D
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Uto Aug 11, 2009 12:50 pm

No jedol som tu 65cm mrenu ktora mala uz za sebou nejaky ten rok(80cm mrena rastie 40rokov) a bola vynikajuuuuca ziadne bahno ziadne hovadiny bola to bašta najedlo sa z toho 8 ludi a ostalo este na dve velke porcie.Takze mrena nevysla nazmar uz ked som ju katol..
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Laci » Uto Aug 11, 2009 5:23 pm

Dobre vediet Eko. Aspon budem vediet co mam brat na fasirky :D
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod majo » Uto Aug 11, 2009 8:57 pm

a kolko mala kosticiek taka velka mrena :?:
majo
....
....

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia