ARSEN....no bolo to velke zhruba cm az cm a pol bolo tam toho dost a co tam davali akoze o tom? vplyva to nejako na maso ryby alebo nieco take ci to je normalne u ryb?..chcem mat istotu nic viac dikes
DJNASTY ...peto je pravda ze je jedovata mrena pecen aj ikry ked sa tru ale vies ked raz niekto napise "mozna otrava" a ty si prave odniesol dve velke ryby niekomu tak ta to znepokoji mna to znepokojilo:D aj ked viem ze Rybopet to nemyslel v zlom

MARTINO...noo parada myslel som na teba ze urcite akurat lovis nejake tie nocnaky

..ja sa chystam asi zajtra na hornad len mam ten problem ze ja nenam tie nocnaky fajne takze este neviem ze ako to poriesim:? ..a potom jasne ze dame primalex night ja sa pokusim zohnat nejaky balakryl pixlu alebo chemolak nejaky a osvetlim ju svieckou:D

uz sa tesim

..a dobre vediet ze na fasirky su dobre ale hlavne len chcem mat istotu ze to nevplyva na maso to co som pisal o parazitoch ,lebo ja som clovek trosku taky ze robim niekedy mozno vedu z niecoho z coho netreba ale istota je gulomet

Mimch priatelkin otec uz ma pochvalil ked som nanho vybral mreny:D....ale najblizsie uz pojdu spat do vody a s masiarinou koncim