4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod rybopet » Štv Nov 06, 2008 9:26 pm

Brand-stanovište pod Bradanom nemajú,to je isté,ale ked tiahnú na lov do zátoky na Opátku,musia kopírovať breh pod Bradanom.Otázne je ,kedy?Raz sa možno strafíme.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Kolac » Štv Nov 06, 2008 9:53 pm

No a jak to ide na margecanoch ? a pri bradane som minule chytil len jedneho zubacika a ostrieza BIEDA tam je velka :geek: :twisted:
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod brandys » Štv Nov 06, 2008 10:22 pm

rybopet: Myslíš, že ryby tak uvedomelo tiahnu pod Bradanom do zátoky ku vtoku Opátky? To ma nikdy nenapadlo. Ja som zažil ešte v 2000 krásne jesenné rybačky na zubáče blízko vtoku, ale to už ako keby ani pravda nebola. Radikálny zlom nastal po tom katastrofálnom vypustení Ružína pred rokmi. Ako keby tam všetko vyschlo, neviem. Verím, že máte pochytané pekné ryby, ale stále je to o tých ostriežoch. Keď tam boli dúhaky, nemal som nikdy času na nich zajsť, no a potom už nič. Aj tak neverím, že sa vylapali všetky. Ja prívlač síce dosť flákam na Ružíne, pretože som už dosť skeptický, to je pravda. Vy máte ešte ten správny entuziazmus ako vidím, tak nech sa darí! Bol by som rád, keby sa niekomu podarilo na tých miestach niečo pekné s nejakou pravidelnosťou. Potom by som sa mohol niečo naučiť. Ale aj tak také vybehovanie na hod a pol nemá veľký zmysel. Ja dávam teraz veľkú nádej do štrkovísk, predsa mutnejšia voda, predpoklad vačších šťúk. Najviac ma stále láka Ružín, darmo "old love no corossion :D ".
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Pia Nov 07, 2008 6:03 am

Zubace pod bradanom na 100% su.... Len podla mna ide aj o to kedy idu na lov a ci len nelezia v nejakej jame. A viem ze sa tam tahaju aj pekne kusky.... Skor ide aj o to ci clovek vymakne spravnny cas lovu zubaca.... A teraz je to uz horsie ked o 20:00 hod. musime koncit napiek tomu, ze uz je dobra tma
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Pia Nov 07, 2008 8:06 pm

Máte teda na tom Ružíne miesto, kam sa ísť oplatí? Tak ako tomu blbečkovi do Hypernovy?
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Nov 07, 2008 10:24 pm

Dneska ruzin asi od 10 tej doobedu az do 18 tej poobede, pred bezrybkou ma na poslednu chvilu zachranil jeden 40 cm zubacik plus jeden malicky podseknuty... takze dost bieda... :-(((
kura11

Poslaťod brandys » Pia Nov 07, 2008 11:35 pm

kura: Tak to si dobrý, zaslúžene za 8 hodín...hm?
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Nov 08, 2008 9:39 am

No trosku som sa obabral bo sm sa namiesto chytania dost nachodil, cel som prelovit usek oproti marici ale ked som tam dosiel zistil som ze miesta su nechytatelne, vysoke strme brehy a tak ma zasa cakala prechadzka spet 4km az v okoli margecian som ho vymodlil... ale aj tak ruzin vraj najlepsia zubacova voda a zubace nikde!!!
kura11

Poslaťod brandys » Sob Nov 08, 2008 5:16 pm

kura: Vieš čo, ja už ani z toho bordelu nemám chuť ťahať ryby. Minule v sobotu sme nabehli so synom po dlhej šlapačke ku vode, no taký bordel na vode, že nemáš kde hádzať.
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Sob Nov 08, 2008 5:18 pm

kura11,
nič si z toho nerob je to tak všade. Akurát na Maďaroch som postrehol dosť pekné šťuky na ich kanáloch a kubíkoch, ale na ťažko a plavák z rybkou. Na umelé nástrahy nič. Na to ani veľmi nechytajú. :lol:
walther
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia