rybopet: Myslíš, že ryby tak uvedomelo tiahnu pod Bradanom do zátoky ku vtoku Opátky? To ma nikdy nenapadlo. Ja som zažil ešte v 2000 krásne jesenné rybačky na zubáče blízko vtoku, ale to už ako keby ani pravda nebola. Radikálny zlom nastal po tom katastrofálnom vypustení Ružína pred rokmi. Ako keby tam všetko vyschlo, neviem. Verím, že máte pochytané pekné ryby, ale stále je to o tých ostriežoch. Keď tam boli dúhaky, nemal som nikdy času na nich zajsť, no a potom už nič. Aj tak neverím, že sa vylapali všetky. Ja prívlač síce dosť flákam na Ružíne, pretože som už dosť skeptický, to je pravda. Vy máte ešte ten správny entuziazmus ako vidím, tak nech sa darí! Bol by som rád, keby sa niekomu podarilo na tých miestach niečo pekné s nejakou pravidelnosťou. Potom by som sa mohol niečo naučiť. Ale aj tak také vybehovanie na hod a pol nemá veľký zmysel. Ja dávam teraz veľkú nádej do štrkovísk, predsa mutnejšia voda, predpoklad vačších šťúk. Najviac ma stále láka Ružín, darmo "old love no corossion

".