HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod fliper » Pon Okt 06, 2008 4:23 pm

Kura,
aky zubac, kde je zubac,aj ja ho chcem vidiet a padnut na rit ;)
Rybopeto
pocul som, ze mas na konte zopar velkych bolenov, nemas foto? ;)
fliper
.
.

Poslaťod rybopet » Pon Okt 06, 2008 8:41 pm

Fliper-to bude nejaký omyl,hoci jedného pekného boleňa na konte mám,a to z Mary 74 cm ,ale tu sú onakvejší boleňari,Rybárkungo alebo Drdavid napr.,ktorí to mastia s hladinovkami jedna radosť.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod TATTOmen » Str Okt 08, 2008 8:02 pm

rybopet...ja nic netajim,mne jedno kto bude chytat na miestach ,kde uz aj tak chodi vela ludi..neni vsetko miesto,ale aj zrucnost a uz velakrat sa mi stalo,ze som poslal chlapcov na super flek a oni nic nechytili,prisiel som ja a ulovil som skoro vzdy nejakeho kapra,takze tak...
ale aj tak by som to tu neanapisal,nechcem aby sa z divociny stalo nieco ako je krasna nad hornadom...

kura ty vies kde to je,mas foto z tychto miest na inej stranke,ale to je jedno z mala miest,ktore su pecky...a prave to je najviac navstevovane,preto kto chce,nech sa paci,,totalne divoke fleky si necham pre seba a par dobrych znamich.. :shock: :shock:

lovu zdar chlopaky,,,,cas sa nam ukazuje priaznivi ,zas to doplnim o nejake pekne ulovky ;) duuuuuuuufam
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Str Okt 08, 2008 8:50 pm

Tatto-jasné,ja som Ťa len trochu podpichoval,ved mne kapre nič nehovoria,skôr mi šlo o to,či sú tam nejaké pekné ostrieže alebo aj zubáče.Prajem Ti 12 kilového lysca z Hornádu!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod TATTOmen » Štv Okt 09, 2008 9:22 pm

diki sefe ;) alias rybopet :lol:
no,ja niesom vasnivy vlackar,ale obcas chodievam aj vlacit,ale to skor az ked uz mrzne,vtedy sa mi to najviac paci,no prave vtedy je asi aj najslabsia aktivita ryb,takze som nic este neulovil na privlac v tom case na hornade,ale to ze su tam krasne velke dravce,to viem isto,videl som zdokumentovane foto od miestnych domorodcov "mraznickarov"s krasnymi zubacmi,stukami kolo metra,fakt ryby jak sa patri a ze su tam velke ostrieze to viem na isto ,videl som.
kamos videl v marci tohto roku pleskace o velkosti cez 70cm a nie jedneho...hornad je jedna krasna voda s nadhernymi rybami..

moja srdcovka...

dnes som bol kolo hornadu,ale na huby :D a nasiel som zopar dubacikov,no neboli pri vode ,ale trocha hlbsie v lesoch.
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod stefko166 » Štv Nov 06, 2008 11:42 am

A ktoru cast hornadu mas na mysly? :?:
stefko166
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Štv Nov 06, 2008 9:28 pm

tatto-ako?Nič nepíšeš.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod TATTOmen » Sob Nov 08, 2008 9:19 am

stefko: tu cast mam na mysli,kde sa mi to paci ;) ...prepac,ale na kapre su ine miesta ako na dravce,takze je to tazko definovatelne,ale pstruhy chodim chytat smer od KE hore prudom,kapre kolo Druzstevnej a potom od Mysli smer dole k hranici,dravce tiez tak ako kapre,ale na inych miestach.
hornad je velmi zaujimavy,len sa treba kolo neho prejst a najdes svoje top fleky.

rybopet: no bratku,priznam sa ,nepisem,lebo som nic nechytil :( ...viac som teraz chodieval na huby ,ako na ryby,aj ked bol som troska povlacit na hronade,asi dvakrat po 2 hod.
nemal som cas ,bolo aj dost vela prace ,ale asi dnes pojdem skusit hornad ,troska kapre a troska dravce,este uvidim ci to stihnem.

ps:bol som na huby aj kolo gelnice,tak tam som troska vlacil po hubacke na hnilci..zaujimava rybacka,kopec zaberov a aj ulovkov malych pstruhov potocnych.jasne ze po milom pohlade a rybarskej puse putovali do vodicky..jedna z mojich najkrasich ryb na slovensku..pstruh potocny v jeseni,uzasne farby ma vtedy.....
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod walther » Sob Nov 08, 2008 7:55 pm

Ahoj,
neviete mi narýchlo napísať ako sa chovajú k rybárovi mreny a podustvy na Hornáde na Opátskom? Nechytáte tam?
Kašľú na nás? Ďakujem za odpovede.
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Sob Nov 08, 2008 9:41 pm

No tak, nikto nechodí feedrovať? :shock:
walther
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť