4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod PEPO » Str Jún 15, 2011 10:16 am

Nič vo zlom, ale ten meter, čo ma meter váži nejakých 50 gr, no, ale vyhláška a zákon jasne hovoria čo máš mať, čiže ak máš rybársky lístok a povolenku mal by si dodržiavať literu zákona, ak nie mali by ti odobrať povolenku pokiaľ si to neuvedomiš, že nedodržiavaním vyhlášky a zákona porušuješ určité pravidla, alebo takým osobám dať urobiť preskušanie za určitý poplatok.
PEPO
..
..

Poslaťod maro » Str Jún 15, 2011 10:29 am

PEPO » Presne povinné preskúšanie zo znalosti zákona, vyhlášky a ryb. poriadku po disciplinárnom priestupku som navrhoval na posledných členských schôdzach ... neprešlo to.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Str Jún 15, 2011 12:58 pm

Cronicle » Nebuď precitlivelý, len diskutujeme, povedať si názor nie je navážanie sa. Reagoval by som na hocikoho iného rovnako. Na problémy okolo rybárstva sa treba pozerať komplexne, brať do úvahy správanie sa väčšiny ľudí pri vode, neposudzovať veci len zo svojho úzkeho pohľadu. Pre teba je meter zbytočný, pre mňa vpodstate tiež, ale ak by bola možnosť beztrestne ho nemať, nastal by bordel okolo dodržiavania najmenších lovných mier u ostatných. Takže sa nečerti, nebol to osobný útok na teba.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod lono » Str Jún 15, 2011 6:38 pm

PROSÍM VÁS, NEVIE NIEKTO, AKO TO VYPADA TERAZ S VODOU NA VN RUŽÍN, PRETOŽE 19.05.2011 TO VYZERALO TAKTO:

http://imageshack.us/photo/my-images/638/opatka.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... marge.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/546/ruzin.jpg/

ČI SA VODA ASPON TROCHA DVIHLA, ALEBO OSTALA TAK AKO JE NA FOTO. DAKUJEM ZA INFO
lono
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Str Jún 15, 2011 8:53 pm

V Ružíne je veľmi málo vody, preto nevyhovuje ani na kúpanie, nieto ešte na rybačku!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Str Jún 15, 2011 9:51 pm

... ruzin je taky ako mas na fotkach... pekne uz aj breh alebo skor dno zarastlo travou... vidno ze je to dlhodobo takto... dneska som siel okolo...
kura11

Poslaťod lono » Str Jún 15, 2011 10:23 pm

DIK ZA INFORMACIU, ALE AJ TAK TO POJDEM TAM SKUSIT. VODA BOLA V TOM OBDOBI 6 M DOLE, TAKZE UVIDIME AKO SU NA TOM RYBY VO VN RUŽÍN.
lono
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod eddie05 » Štv Jún 16, 2011 10:33 pm

Dnes som sa vratil z Ruzina bol som pri Margecanoch od nedele az do stvrtku.Krmili sme kukuricou a repkou.Sem tam aj nejakou gulov na PVA.Nachytali sme 14 kaprov momochodom 13 sa vratilo do H2O a jedneho sme opiekli.Skusali sme vsetko mozne a nakoniec islo na tie smrady typi frankfurtska klobasa,halibut a krab broskina.Rybacku hodnotim pozitivne.Najvecsi kapor 78cm,65lysec a vestko ostatne tak od 45 do 55.Fajne sme si uzili vrcane:D
eddie05

Poslaťod XpeterX » Uto Júl 05, 2011 9:14 am

Tema vymrela ci co sa bojite Ruzina? :D Pred tyzdnom som bol od utorka do piatku, aktivita slaba a to sa este nechytalo 24hodin. Ale vysledok bol: kapor 2x35cm na feeder ked som chytal pri brehu nejake cervenice ako nastrahovku na sumca (ten prisiel vecer ale dlzka 80cm... ale potesil) a este kapor 1x65cm plus lien na boiles 42cm. Dnes mame slnecne pocasie zatial tak asi vybehnem na Ruzin ale nerobim si velku nadej, hlavne ze trochu posedim v prirode a nachytam slnecne luce, ci? :D
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod lono » Uto Júl 05, 2011 11:16 am

XpeterX píše:Tema vymrela ci co sa bojite Ruzina? :D Pred tyzdnom som bol od utorka do piatku, aktivita slaba a to sa este nechytalo 24hodin. Ale vysledok bol: kapor 2x35cm na feeder ked som chytal pri brehu nejake cervenice ako nastrahovku na sumca (ten prisiel vecer ale dlzka 80cm... ale potesil) a este kapor 1x65cm plus lien na boiles 42cm. Dnes mame slnecne pocasie zatial tak asi vybehnem na Ruzin ale nerobim si velku nadej, hlavne ze trochu posedim v prirode a nachytam slnecne luce, ci? :D

A kde si bol na Ružine ? Pretože Ružin je široký pojem. Dik za info.
lono
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia