4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod jankes » Pon Jún 13, 2011 4:07 pm

Andy to asi nepochopil ale aj to sa stava.Ja som vás vyzval na debatu a odpovede v tej dobe žiaľ hlavni hrdinovia sa stiahli do ulity! Mam v tom pravdu prečo sa neprišli stretnúť s COWBOJOM slušne som ich pozval aby si to s ním vydiskutovali neprihlásil sa ani jeden ...kura11 a hradzny mali pravdu že to stretko sa neuskutočni! Ty si sa na tom samozrejme len pobavil viď. smajlíkov.
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod rybopet » Pon Jún 13, 2011 10:31 pm

Ja som mal toho roku už 2 kontroly: Nad jazerom a na Bukovci.Na úrovni,slušne a bez problémov.Pravda,nezavdávam príčinu.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod djnasty » Pon Jún 13, 2011 11:22 pm

mate tu problemy kto kde kedy ako. Myslim si ze mi vsetci mame tolko rozumu na to aby sme dodrziavali rybarsky poriadok preto mame povlenky. Kto ma rozumu menej nie aby som ich urazal nenarazam na rs tak ma smolu ako nedavno nejaky tu pritomny kolega ze prisiel o paiere koli tomu ze zaspal nech sa paci dostane trest a pouci sa nie a zase nehovorim ze ma malo rozumu ale aspon sa ponauci kazdy spravi chybu ale aj si ju musi potom odpykat.

A este k tomu sa trosku vratim ku RS viem ze maju roboty az az ale na tolko clenov kolko ma SRZ/KE je ich malo napr. kontorly na zahajeni boli kontorlovany len ty kde zahajenie riesili pani s RS to je len moj nazor ja som bol osobne na kechneci 5dni a nic
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Uto Jún 14, 2011 12:09 pm

Cronicle » To je čo za otázka? Máš problém s tými pár gramami naviac? Že si CHaP nijak nedokážeš, takže povinnú výbavu mať pri sebe, aj keď sa nepoužije. Ja by som svoj meter tiež dlho musel hľadať vo veste, ale je tam ... :)
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod mraznickar » Uto Jún 14, 2011 12:14 pm

Cronicle píše:kua, na čo mi je meter, keď ryby púšťam späť do vody?

Tak toto povedz Kerimu ked nema svoj den a hned mas jednu bombu medzi oci a splacom utekas domov po meter :lol:
mraznickar
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Laci » Uto Jún 14, 2011 1:27 pm

Cronicle píše:ale prečo, kua..keď nepotrebujem sieťku na prechovávanie úlovkov, tak na čo mi je meter? aby som odmeral akú veľkú rybu som chytil? nepotrebujem sa pochváliť kamošom presným číslom..proste som chytil kapra a basta :D a že nedokážem CHaP? ryba končí hneď vo vode, len čo jej vyberiem háčik z papuľky..nechodím na ryby kvôli mäsu..chodím na ryby, pretože ma to baví..pravidelne som cez víkend pri vode a vtedy mám úplnú pohodu, nič ma neserie, nič a nikto mi nechýba :D

Cronicle> Mas to v rybarskom poriadku aj vo vyhlaske takze to musis dodrziavat...To mas to iste ako keby si jazdil na aute ktore nema STK a zastavili by ta policajti...Mozes sa im vyhovarat kolko chces ze auto je v perfektnom technickom stave a aj to moze byt pravda ale kedze nemas kontrolu STK tak budes sankcionovany pretoze si porusil zakon. Tak je to vsade... ;)
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod XpeterX » Uto Jún 14, 2011 1:52 pm

Ten meter a sietka je hlupost, ked neberiem rybu nepotrebujem tieto 2 veci (skoda ze vyhlaska vravi inak). To ako keby policajti kontrolovali ci mam v lete v kufri pre istotu zimne retaze. Ked uvidia ze mam v sietke rybu tak nech kontroluju meter. A tiez by mohli byt povolenky rozdelene na mäsiarske a nemäsiarske. Tie druhe by mohli byt lacnejsie a so zakazom privlastnenia si akehokolvek ulovku. Mozno by sme mali viacej ryb vo vodach, ci?
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Uto Jún 14, 2011 2:16 pm

Cronicle, XpeterX » Ešte raz ... to, že chytáš systémom CHaP sa odkontrolovať nedá, to by mohol tvrdiť každý. A keďže väčšina rybárov sa snaží vydrbávať so systémom, preto musia platiť pre všetkých rovnaké pravidlá. Tie tri povinné časti výbavy sú tak malé a ľahké, že sa čudujem, že vám to prekáža. Skúste sa zamyslieť nad niečim podstatným, nie nad takou kravinou ...

Cronicle » Sieťku mať nemusíš, stačí igelitka alebo kufor v aute ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod XpeterX » Uto Jún 14, 2011 3:16 pm

mne nevadi ta povinna vybava, ved ked idem na normalnu rybacku beriem si komplet kufrik kde to vsetko mam. Ale minule som siel na hornad len tak na 2 hodky posediet a ku kostnakom som si zabudol zobrat meter. Nic som nebral ani nemeral ale pokutu by som dostal tak ci tak... potom som nasiel jeden pracovny meter v aute :) Kaslat na to, vratme sa k teme Ruzin. Beru ci nie?
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Str Jún 15, 2011 9:56 am

XpeterX » Tiež som počas mojej skoro 30ročnej rybárskej kariéry pozabúdal doma pri odchode na rybačku plno vecí (od podberáku cez pero, meter, doklady až po navijáky ... :) ) a stálo ma to litre zbytočne prejazdeného benzínu. Stane sa hocičo, hocikomu. Ale to je iný prípad. Máme tu kopu veľkých problémov, chceme, aby rybári dodržiavali zákon a vyhlášku, a niekto má problém s takou blbosťou, ako je meter ... nechápem. Sorry za môj výlev, už končím ...
maro
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia