andy píše:Laci-cudujem sa ze prave ty si take veci okolo pytliactva vsimas!!! Ked si bol sikovny miesic Hov..a nazval si clena RS -COWBOJOM ! Miesto urazania by ste si mali vstupit do svedomia aj s dalsimi pisatelmi ktori sa k tebe pridali a byt napomocni RS pri odhalovani trest.cin.pytliactva a skryto na niekoho utocit!!!PETROV ZDAR!

Vobec som nepochopil tvoj prispevok ale ok

Takze Cowbojom som ho nenazval ja ale sixpak vo svojom prispevku a nechapem naco to vytahujes --> l
en davaj pozor, lebo absencia metra je v nasej organizacii zavazny priestupok

obzvlast na ruzine, kde jeden miestny nemenovany cowboy s tym fakt nema zlutovanie ... obcas ked nemam podberak alebo meter, chytam na hranici infarktu ze kedy sa zjavi a budem bez papierov ...
Ja som sa na tom pomenovani clena RS akurat dobre pobavil

A keby som hocikoho nazval aj kktom tak je to moja vec
Co sa tyka RS nic proti nim nemam a vobec ma nezaujima...ja pravidla dodorziavam...Len je to zaujimave ze za posledne 2 roky som RS stretol len raz 16.4.2010 a to ma v ten den dokonca 3 krat kontrolovali...odvtedy ani raz a to lovim aj na PV aj na KV...takze neviem akej rybarskej strazi mame byt napomocny pri odhalovani pytliactva kedze som nikoho z RS uz velmi dlhu dobu nevidel
to jest cele vyjadrenie k tvojmu prispevku z mojej strany...