HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod TATTOmen » Sob Júl 05, 2008 12:22 am

pred vcerom som to skusal na hornade .....vedel som ze velikn mi nezaberie,ale cert nikdy nespi ,,,no teras spal :D no napriek tomu som za tri hodinky lovu zdolal dvoch kaprov 52,58cm a jeden mi usiel,,najblizie tam stravim trocha viac casu.
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod brandys » Sob Júl 05, 2008 12:55 am

Tato: Gratulujem!
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen » Uto Júl 08, 2008 7:07 pm

vdaka brandys......chcel som zas ist,ale je nejake premenlive pocasie a to kvalite vody v hornade neprospieva,,kali sa,je rychla,vela bordelu plave,takze tak skoro hornad asi nepokorim,co sa tyka kaprov a sumcov.....musim skusit nejaku stojatu vodu a asi uz aj viem kam pojdem.dve noci ,dva rozne miesta...samozrejme lov sumca.potom dam vediet..
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod TATTOmen » Uto Aug 19, 2008 11:26 pm

dnes skuska na hornade na mojich oblubenych miestach,ale poslabsie,raz je rychli prud,raz slabsi,je to dost tazko lovitelne no napriek tomu som zdolal jedneho kaprika a jeden mi to otrhol....je uzasne priezracny,,milujem hornad a jeho cas prichadza.ak sa nezmuti,bude tu coskoro super rybacka.
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod karci » Sob Aug 23, 2008 11:38 pm

Dnes konecne po dlhsej dobe hornad nove miesto hlbocina nad Kosicami,dvaja feeder,na tazko,plavak...kukurica ,dazdovky,kostnaky,krupy,chlieb...NIC len skurvene plosky a miliarda komarov..Pred tromi dnami na sudkoch sme boli asi 4 na plavak a takisto nic..Je to nejake divne v tychto dnoch.
karci

Poslaťod TATTOmen » Pon Sep 08, 2008 7:37 pm

tento vikend som travil na mojej najoblubenejsej vode a tou je hornad.v skratke opisem ako to prebehlo....z piatka na sobotu sme boli styria,no len dvom lovcom sa podarilo nieco ulovit. to nieco boli kapriki:3 krat 2.5-3 kg a druhy kolega 3krat 6-7kg...ja som nemal nic,akurat chut nieco vypit :D :D ....sobota sa niesla v znameni hojnosti..nakolko moji dvaja znami odisli z miesta lovu pre nejake povinnosti,tak sme ostali dvaja,preto sme sli na navstevu za dalsimi znamimi,ktory lovili asi 1.5km vysie proti prudu...a tam sa dostavila ta hojnost v podobe mnoztsva piv,chlastu,zradla a pohody ;) .na co som doplatil,lebo miesto,ktore som chcel otestovat v ten vecer uz bolo obsadene tak sme sa vratili na povodny flek a ostali do nedele rana..podarilo sa nam zdolat dalsich dvoch kaprikov 4 a 7 kg a tri nam usli a jeden mensi kolo 40cm..takze v skratke jedna noc 8 prutov a druha 4 pruty:asi 17 zaberov,z toho zdolanych 8 kaprov od3 do 7 kg a jeden mensi kaprik...dost slusne na hornad ..najblizsie idem testnut novy flek potom dam info..

majo pisal som ti sukromnu sparvu,vlastne som ta volal na ten vikend na ryby,ale nejak som ti to nevedel odoslat,chcel som skusit aj sumca ,ale okolnosti nejak nepriali :D :D :D
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod TATTOmen » Uto Sep 23, 2008 8:27 pm

vcera som bol skusit hornad po tom miernejsom otepleni a veru zadarilo sa....za 4 hod.lovu sme mali asi 8 zaberov a zdolali sme vo dvojici 3 kapre ..68cm,49cm,44cm.....68 krasny zdravy sazan ,takze vaha ukazala 4.56kg....hornad je presne taky ako som predpokladal,jesen je stedra k rybarom co sa tyka hornadu....viaceri moji znami si uz pekne zachytali ....
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Uto Sep 23, 2008 9:01 pm

tatto- a čo sumce?
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod TATTOmen » Štv Sep 25, 2008 8:07 pm

sumce mi nejak nevysli tejto sezony,ale idem teraz cez vikend skusit na hornadik sumika,hlasi fajn pocasie...inac ,stuky a zubace v tych miestach krasne rabuju....
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod blinker » Štv Sep 25, 2008 10:04 pm

Dnes poobede sa mi na Hornáde podarilo na plávanú vytiahnuť 11 podustiev od 30 do 43cm a po 2 malé mreny a 2 hrúziky. Hádam by bolo aj viac ale vietor zostavu ťahal po hladine a semtam aj po brehu :-)
blinker
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia