Feeder

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: FEEDER

Poslaťod XpeterX » Ned Apr 11, 2010 7:46 pm

pepe nemam co dodat, uplne suhlasim!
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Apr 11, 2010 8:58 pm

Ktorýsi rok sme na Geči zorganizovali vážnu brigádu:50 ludí,igelitové vrecia,7 veľkokapacitných kontajnerov vrchovato naložených.Čo myslíte,ako tam po roku vyzeralo,a ako tam vyzerá teraz?Odmietam robiť smetiara po vymetencoch bez kúska kultúry a vzťahu k prirode !!! Je to nesystémové riešenie !!!Na to tu máme štát,obec,politikov aby niečo "vymysleli",a to hlavne pre "domkárov" také povinné poplatky za odpad,aby sa mu neoplatilo bordel vyvážať do ramena.A represiu,kardinálnu,ale aj snahu prichytiť bordelárov ,zmeniť legislatívu na trestný čin.Vyvážaš bordel z V.Opátskeho do ramena,kto menil kúpelňu?,kto kachličkoval?,jebs trestné stíhanie za ohrozovanie životného prostredia!Ale prosím Vás,politici majú iné problémy.Ale je to chvályhodné,ak sa o to pokúšate,aby ste ma nechápali zle.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Apr 11, 2010 10:42 pm

Ja zasa plne suhlasim s rybopetom... takto chlapci mozte pratat donekonecna a furt bude bordel... kedysi som chodil na nas polovsky rybnik tiez pratat... pekne som vyzbieral hodil igelitove vrecia do auta a mal som fajn pocit ze to ako tak vyzera... lenze za dva tyzdne tam bola opet kopa bordelu od "rybarov" co chodili z mesta ked sa este nemohlo na kaprovkach... teraz som sa bol po dlhej dobe prejst opet ku rybnicku a zasa kopa flias, plechoviek, sackov... na take zasvinene vody ako napr. hutne seriem... raz som tam bol chytat a stacilo... presla ma chut ak ma dakto zaujem chytat na smetisku prosim... ja nemienim a tiez nemienim po kktoch robit upratovacku... osobne do tej kopy nic neprihadzujem tak mam aspon v tom dobry pocit ze ja mam voci prirode svedomie ciste...
kura11

Poslaťod pepe » Pon Apr 12, 2010 9:08 pm

Ano, v mnohom máte pravdu.Chýba tu systémové riešenie a my ho poskytnuť nevieme.Robme teda všetci ,rovnako zmýšľajuci ,to čo očakávame od tých ostatných.Nám to spraví radosť a možno ich zahambíme.Celé sa to tu na fore točí okolo troch zásadných problémov-pytliactvo,legalizované pytliactvo a vytváranie skládok.
Riešenie tu malo byť v podobe rybárskej stráže.Štát je ich zriadovateľ čiže ruky si umýva aj samospráva.Tá(RS) ma týmto javom zamedziť ,či nie?Je problém v ich množstve ? ,kompetenciách? peniazoch? v čom?Nevidím do ich problematiky tak možno niekto z vás to vie objasniť,lebo ani oni ,verím tomu , to nemajú ľahké.ale za 14 rokov čo som vo zväze ma kontrolovali 4-krát!!!!!!! je to dosť?Ačo sa týka tých domkárov , platia za odvoz smetia na osobu nie za množstvo ale len málo z nich si to uvedomuje.Ale zvik je železná košeľa takže keď sa zotmie -šup kachličky pod kríčky.
pepe
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod mrenka99 » Uto Apr 27, 2010 8:28 pm

taco este nefeedruje nikto.
mrenka99
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Palino1 » Str Apr 28, 2010 10:24 am

Ta asi len my...tohto roku už teda mám KRÁSNU mrenu z Tople, pláva ďalej tak nech sa množia...
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod mrenka99 » Str Apr 28, 2010 5:03 pm

-bola fakt pekna ja som ju videl 57. palino potom dame jednu akciu v madarsku 15km od tv -vajdacka super sukromak krasne kapre ,africke sumce . 8-) jadna udica 3euri na 12hod.
mrenka99
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod peto 8407 » Str Apr 28, 2010 7:47 pm

cavte ...... predvcerom sme boli s kamosom na hornade nad splavom na jazere..........za 2 hodiny som chytil 4 kaprikov vsetky okolo 45 cm ........ dnes som sa tam vybral zasa a za 3 hodiny som vytiahol dvoch - jeden 43 cm a druhy 47 cm. brali krasne na kostnaky.....jeden mi skoro stiahol udicu do vody. :)
peto 8407
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod mrenka99 » Str Apr 28, 2010 9:47 pm

a uz je hornad ok? :ugeek:
mrenka99
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod peto 8407 » Štv Apr 29, 2010 10:07 am

jasan...... hornadik ma uz takmer normalny prietok ...ved si pozri na www.shmu.sk
peto 8407
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia