Feeder

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: FEEDER

Poslaťod XpeterX » Uto Apr 06, 2010 10:38 pm

je jedno ci mozete teraz alebo neskor, hlavne nech sa tam niekto zideme. Ja idem takze kde a o ktorej sa stretneme? Ja navrhujem za obedom (napr. u mna to je o 14:00 a dobre by padlo zacat poradou pri obcerstveni u Tatka? ) :D
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sixpack » Str Apr 07, 2010 12:01 am

keby to zacalo, pokracovalo a aj skoncilo len pri tom obcerstveni, tak pridem aj ja :D :lol:
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Štv Apr 08, 2010 1:36 pm

ocuval bufet je nedaleko.... Teraz ja pravdu sice som navrhol tento termin ja tak som sa dozvedel ze sa ide na vypust a som v dileme
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod mrenka99 » Sob Apr 10, 2010 9:35 pm

tak co popracovali ste dnes na tom ramene . :ugeek:
mrenka99
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rarasto » Ned Apr 11, 2010 10:08 am

Prišiel som tam cca 14:15 a nikde nikoho, teda aspon nie priamo pri ramene (nejaký ten chlap sa tam občas mihol a aj nejakí rybári boli na ľavom brehu nad splavom, tak som si vravel, že to bude asi jeden z Vás páni), chvíľu som váhal čo robiť, ale povedal som si, že možno len nikto nemal odvahu začať tak začnem ja – keď už som sa tam trepal cez celé mesto. Za asi 20 minút som naplnil 3 igelitky kopou prevažne plastových a sklenených fliaš a nejakých iných „drobností“. Keď som už bol na odchode tak som zbadal ako ma tam sleduje taký mladý týpek. Na moje „nazdar“ odpovedal vetou ktorá ma dorazila – „To ešte existujú ľudia čo samí od seba robia poriadok?“. Vtedy som si asi 5 sekúnd pripadal ako nejaký záchranca planéty, no po tých 5tich sekundách skôr ako trápny pako, ktorý nevie čo v sobotu po obede so sebou... S týpkom sme hodili krátku debatu, najprv som si myslel, že je jeden z nás, no nakoniec vysvitlo, že nie je rybár, ale iba miestny obyvateľ na prechádzke...
Keď to zhrniem, mám pocit že tie moje tri plné igelitky tej vode veľmi nepomohli ale tak čo už s Vami páni, keď mám pocit, že takých čo majú silné reči je aj tu na fóre viac... nápady máte možno fajn, ale namiesto menovania sa za otcov myšlienky, treba ich aj realizovať lebo inak vyzerajú ako PRÁZDNE gestá tých čo sa práve teraz škeria na nás na bilboardoch....
Ale som optimista (možno trochu nasr..ý teraz) tak verím že len Vám do toho prišlo niečo fakt súrne a nabudúce to už bude lepšie. Dajte potom vedieť ako ste dopadli...
rarasto
....
....

Poslaťod hlava » Ned Apr 11, 2010 10:41 am

ja sa ospravedlnujem , ze som uprednostnil rybacku pred poriadkom.
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod skywalker » Ned Apr 11, 2010 11:32 am

rarasto píše:Prišiel som tam cca 14:15 a nikde nikoho, teda aspon nie priamo pri ramene (nejaký ten chlap sa tam občas mihol a aj nejakí rybári boli na ľavom brehu nad splavom, tak som si vravel, že to bude asi jeden z Vás páni), chvíľu som váhal čo robiť, ale povedal som si, že možno len nikto nemal odvahu začať tak začnem ja – keď už som sa tam trepal cez celé mesto. Za asi 20 minút som naplnil 3 igelitky kopou prevažne plastových a sklenených fliaš a nejakých iných „drobností“. Keď som už bol na odchode tak som zbadal ako ma tam sleduje taký mladý týpek. Na moje „nazdar“ odpovedal vetou ktorá ma dorazila – „To ešte existujú ľudia čo samí od seba robia poriadok?“. Vtedy som si asi 5 sekúnd pripadal ako nejaký záchranca planéty, no po tých 5tich sekundách skôr ako trápny pako, ktorý nevie čo v sobotu po obede so sebou... S týpkom sme hodili krátku debatu, najprv som si myslel, že je jeden z nás, no nakoniec vysvitlo, že nie je rybár, ale iba miestny obyvateľ na prechádzke...
Keď to zhrniem, mám pocit že tie moje tri plné igelitky tej vode veľmi nepomohli ale tak čo už s Vami páni, keď mám pocit, že takých čo majú silné reči je aj tu na fóre viac... nápady máte možno fajn, ale namiesto menovania sa za otcov myšlienky, treba ich aj realizovať lebo inak vyzerajú ako PRÁZDNE gestá tých čo sa práve teraz škeria na nás na bilboardoch....
Ale som optimista (možno trochu nasr..ý teraz) tak verím že len Vám do toho prišlo niečo fakt súrne a nabudúce to už bude lepšie. Dajte potom vedieť ako ste dopadli...

Dobry den,ja som vedel vopred ze nepridem,lebo mam vela povinnosti aj som nebol v KE,takze ma to mrzi,ale urcite keby som mohol,siel by som,lebo nie je mi lahostajne to co je pri vode a niekedy i vo vode,toto forum ma nevyhodu ohladom rychlosti komunikacie,rarasto,ak mas ICQ/mobil/ina forma rychlejsej komunikacie-daj,som z Jazera,nemam problem byt na mieste urcenia na Jazere do 20 minut. :)
nie je dolezite chytit, ale pustit
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Apr 11, 2010 11:51 am

Osobne som nepochopil o aku brigadu islo??? co sa malo akoze cistit??? to rameno alebo jazero alebo hornad pri myslavke??? to rameno bez nejakych kontajnerov nema vyznam cistit a na co ked za pol roka mozna menej bude znova zasypane smetim... ked to ludom vyhovuje, prechadzka popri skladke, prosim... to ste si mysleli ze par ludi vycisti rameno??? treba tam catu, kontajnery, mechy.. mozna aj bager by sa zisiel... taka brigada o par ludoch to akurat zbierat papieriky okolo jazera... ale to zasa nemienim... nech sa stara mestska cast o svoje okolie... ked beru dane od obyvatelov...
kura11

Poslaťod XpeterX » Ned Apr 11, 2010 2:45 pm

Sorry, serie ma to ze som nemohol ale v piatok mi bolo povedane ze robim od soboty rana 24ku tak hadam nabuduce...
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod pepe » Ned Apr 11, 2010 7:03 pm

Ahoj páni.Ospravedlnte alebo ospravedlň moju neučasť RARASTO, mam choré deťurence tak som ostal doma a venoval som sa im a po pravde aj záhrade(na budúci týždeň nebede čas,všetci vieme prečo)Bola a je to skvelá myšlienka .Reakcia od kura11 mi príde veľmi egoistická a netuším aku odpoveď na ňu čaká.
Za seba ale musím povedať že takto si predstavujem myšlienkové pochody človeka ktorý keď vidí kopu smetia tak do nej pridá , veď tá jeho fľaša tomu už neublíži a keby ju zobral sebou tak ani nepomôže. Treba si uvedomiť ,že každá zmena musí začať od seba a že more sa skladá s kvapiek.Ak by sme takto dovolili myslieť naším deťom tak o desať rokov tu máme anarchiu ,ak tu už nieje. Preto toto som odišiel z mesta .Nehnevajte sa na mňa tý ktorých sa to netýka ale nevšímavosť hraničiaca z bezohľadnosťou dnešných ľudí je alarmujúca a je na dennom poriadku.A to nehovorím len o čistote okolo vody.Práve preto sme sa meli stretnuť a urobyť niečo správne ,nie preto že na nás všetci pozerajú a budeme meť štempeľ v preukaze ani preto že sa niečo zmení, ale aby sme sami sebe ukázali že nám to nieje jedno. Ak sa mýlim, opravte ma.
pepe
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia