kura11 - revír je aký je, možno odpísaný, ale keď sa tak zamyslím tak jediná skutočná divočina v košiciach mám pocit. Nejaká brigáda tam tuším nedávno bola, niečo sa vyzbieralo, vypílili sa nejaké stromy. Vyzerá to tam lepšie, ale na druhej strane mám pocit že ked sa tam zväz nasadí trebárs kapra K2,K3 tak si neviem predstaviť kde všade sa tam rybári nasáčkujú a odkiaľ zovšadial pôjdu silony do vody

...a o tom ako v konečnom dôsledku uškodí takýto tlak tej vode už ani nehovorím.
skywalker - dobrý nápad, čo tak kašľať na zväz a zorganizovať najakú brigadú len čisto tu ľudí z fóra? (prípadne ich známych) - ak hľadáš tých 20tich tak ak tam rátaš aj seba tak už ti stačia iba 18ti, ked budem mať čas milerad prídem.
walther - či už to bude systémové riešenie alebo nie, nejako treba začať. Viem akí sú niektorí ľudia, keď vidia na zemi kopu smetia tak radi do nej niečo prispejú ak práve majú čím, ale ak tam tá kopa nie je tak niektorých hryzie svedomie a tú svoju "kôpku" si radšej zoberú domov, resp vyhodia do nejakej najbližšej smetnej bedne. Sú aj "inteligenti" ktorým to je jedno a nemajú problém robiť bordel aj v národnom parku trebárs. Ale takí sú ľudia, pokiaľ budeme čakať na to, že tí "inteligenti" jedného pekného dňa vymrú, alebo dostanú rozum, tak asi sa nedočkáme. Preto podľa mňa každé opatrenie, ktoré je možno len kvapkou v mori má svoj význam...