Feeder

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: FEEDER

Poslaťod kura11 » Sob Apr 03, 2010 12:45 pm

Mozem sa opytat aky tiekol hornad??? bola voda mutna??
kura11

Poslaťod pace » Sob Apr 03, 2010 1:24 pm

Janci voda vysoka ale celkom cista.Na muchu ani prd,len Maros chvilu daco tahal asi nosala.
pace
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Apr 04, 2010 12:55 pm

No pozeram ze hernadik klesa... vcera 26 kubikov, dneska uz 23.. parada od utorka do konca tyzdna mam volno tak vybehnem s muchareckou... len naj to klesne aspon na 16 kubickov..
kura11

Poslaťod pepe » Ned Apr 04, 2010 7:03 pm

mrenka99 píše:pepe to treba aj na hacik dat daco

.........aký háčik???
pepe
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod mrenka99 » Ned Apr 04, 2010 8:06 pm

pepe-najlepsie ten co je na silone :lol: :lol:
mrenka99
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Palino1 » Pon Apr 05, 2010 10:30 am

Keď to takto s počasím pôjde ďalej, v blízkych dňoch sa asi na Hornáde slušného prietoku nedočkáme... Včera som bol skúsiť asi 3 miesta s feedrom, ale okrem nesekateľných ťukancov prakticky nič. Predvčerom som bol pod prítokom Myslavského potoka - pár nosáľov. Ináč ale STRAŠNÝ bordel, pri pohľade okolo seba som stratil chuť tráviť deň v tomto "kúsku prírody". A neviem, čo je v tých miestach vo vode, ale takmer pri každom vyťahovaní som o niečo zachytil a viackrát aj odtrhol - a to sa mi v iných častiach Hornádu nestáva.
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Pon Apr 05, 2010 10:57 am

Chytáme na systém á la hovädo Ľudstvo!
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Apr 05, 2010 12:04 pm

Pod myslavkou-smradlavkou je to celkom fajn ale to prostredie??? stacilo mi ked som sa presiel popri mrtvemu ramenu hornadu na Jazere... NO COMMENT... zvez totalne tu odu zavrhol pritom ta voda by mohla byt dobra ci na liene, stuky, kapriky a pod... tak je z toho stoka... nevem na co je vobec v povolenke... tam si ma ist rybar zachytat??? to je fakt krasny revir MO SRZ Kosice... viem ze org za ten bordel nemoze ale ta voda je uz zavrhnuta... uz je odpisana...
kura11

Poslaťod skywalker » Pon Apr 05, 2010 4:42 pm

kura11 píše:Pod myslavkou-smradlavkou je to celkom fajn ale to prostredie??? stacilo mi ked som sa presiel popri mrtvemu ramenu hornadu na Jazere... NO COMMENT... zvez totalne tu odu zavrhol pritom ta voda by mohla byt dobra ci na liene, stuky, kapriky a pod... tak je z toho stoka... nevem na co je vobec v povolenke... tam si ma ist rybar zachytat??? to je fakt krasny revir MO SRZ Kosice... viem ze org za ten bordel nemoze ale ta voda je uz zavrhnuta... uz je odpisana...

staci 1 brigada s aspon 20 zanietencami zo zvazu a ten revir moze ozit,ja som za ,takze uz len 19,a nemusi ist o brigadu,ktora sa bude ratat do odpracovanych hodin,ale moze ist aj o neoficialnu dobrovolnu akciu,nieco podobne by potrebovalo aj Jazero :ugeek:
nie je dolezite chytit, ale pustit
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Pon Apr 05, 2010 5:54 pm

To je dobrá vec ale len nesystémová. Takýchto zanietencov a brigádnikov potrebujeme na Slovensku tisíce. Vydrží to koľko??? Tí z druhej strany, špinavci a hnoj sa bude z toho smiať a špiniť naďalej. Zase budú robiť len tí slušní a charakterní - ale idiótov zo seba. Podľa mňa pomôžu len kruté tresty siahajúce na majetok hajzlov. U nás má každý každého známeho, rodinu, mecenáša a neviem koho. Božechráň sa takého dotknúť. Ak príde poriadkový teror tak bude čisto ako v operačnej sále. / Ale nie na Slovensku :!: / Inak je to debata o hovne!
walther
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia