4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod Abyss » Sob Nov 07, 2009 5:26 pm

no neviem, podla fotky ak by sme sa bavili o hranici 18-20kg tak smelo prikyvnem, ale na 24.5 nema :((( ........moj nazor. Pokial mas fotky z vazenia, tak sa ospravedlnujem 8-)
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kubo Fabian » Uto Jan 12, 2010 1:45 pm

abyssko preco mas pochybnosti o jej vahe ? ;) je to zavist ? alebo len nervy z neuspechu na ruzine ? neviem abyss ale od teba som to necakal...nemam najmensi dovod si vymyslat, lebo ta ryba sa moze kazdy rok chytit a potom by som len vysiel nasmiech ;) alebo to bude podla seba sudim teba ? pomerne dost gratulacii, telefonatov, sprav sa nam dostavilo nielen zo slovenska ale aj zo zahranicia, tak potom musis mat dost ryb nad 20kg pochytanych ked si toto trufnes napisat :) ale kazdy sme nejaky ;) dufam, ze sa neurazis za to co som napisal, ale bolo to myslene dobre ;)mne je jedno v podstate co si myslis, lebo som stastny, ze konecne sa podarilo prekabatit rybu nad 20kg z nasho krasneho ruzina, len som ti chcel trosku do srdca prehovorit. vsetko dobre do noveho roku. kubo
Kubo Fabian

Poslaťod Abyss » Ned Jan 17, 2010 12:35 pm

z ruzina este rybu nad 20 nemam, ale zas nepatrim medzi ziadnych suflikarov, co sa tyka tejto vody. popravde nech si chyta kazdy ryby ake chce, hlavne nech ich pusta. nieje to o zavisti, ani o nicom inom. vyslovil som len svoj nazor. ono fotka nieje vzdy vsetko, to viem zo svojej skusenosti. na ruzine to nieje jedina ryba s takou vahou a verim ze je ich o mnoho viac. ruzin nepatri medzi vody, kde ryby uz len nad 10 kg chyti hoci kto (cielene, o stasti sa nebavim), o 20 a viac bez debaty. som rad, ze sa vam zadarilo. aj ja tebe prajem vela uspechov toho roku, a mozno sa aj na ruzine stretneme.

Abyss
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod mato77 » Štv Feb 25, 2010 10:31 pm

neviem Abyss, ruzin je velmi zradny. ked som tam bol prvykrat, chytil som asi 10 kaprov, z toho dva mierove 47 a 42cm, inak vsetko pod 40... povedal som si, ze skvely revir, no ked som prisiel druhykrat, tak ani tuk. podotykam, ze som bol na tom istom mieste. minuly rok tam napriklad velmi dobre brali kapry okolo 40cm. tento rok uz urcite vyraslti chlapci :D , tak snad sa tam bude dat chytit nejaky pekny ulovok. podla mna ma ruzin tento rok urcite velky potencial. ;) :)
mato77

Poslaťod rybarik » Pia Feb 26, 2010 4:25 pm

mato77 píše:neviem Abyss, ruzin je velmi zradny. ked som tam bol prvykrat, chytil som asi 10 kaprov, z toho dva mierove 47 a 42cm, inak vsetko pod 40... povedal som si, ze skvely revir, no ked som prisiel druhykrat, tak ani tuk. podotykam, ze som bol na tom istom mieste. minuly rok tam napriklad velmi dobre brali kapry okolo 40cm. tento rok uz urcite vyraslti chlapci :D , tak snad sa tam bude dat chytit nejaky pekny ulovok. podla mna ma ruzin tento rok urcite velky potencial. ;) :)

Caute kde chodite na RUZIN na kapre_? ja som bol parkrat na luke pri jaklovciach par som ich chytil max 10kg ale nepacilo sa mi to mnozstvo ludi.S kazdej strany rybari velky pohyb na vode potahali nam silony privlackari atd.Ked viete niekde o kludnejsich miestach dik za radu.
rybarik
.
.

Poslaťod mato77 » Pia Feb 26, 2010 6:36 pm

jj, na jaklovciach som sice este nebol, ale kamos tam chodi, popisoval mi to ako super miesto, kde je bohuzial vela ludi (vacsinou cierne pribuzenstvo :D) no vsetko ma svje plus aj minus. ja chodim vacsinou na sivec. pred tebou krasny les, krasna voda, co viac mozes chciet? :D jedina nevyhoda je, ze za tebou je cesta. inak si myslim, ze pekne ulovky sa daju nachytat vsade. a pocul som o dobrom mieste pod lipami... no neviem...
mato77

Poslaťod gumkač » Pia Feb 26, 2010 10:13 pm

Pod lipami sa najlepšie chytaju fľaše a iný plast....
gumkač
.
.

Poslaťod mato77 » Sob Feb 27, 2010 8:10 pm

:D moze byt, neviem. kamos mi vravel, ze je tam dobre... nwm vazne, ale tak tam asi nepojdem... :D
mato77

Poslaťod sixpack » Sob Feb 27, 2010 10:02 pm

kde vlastne najdem foto toho 24,5kg kapra ???
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod basta » Sob Mar 27, 2010 12:00 am

mal by niekto záujem odpracovať si brigádu na Ružíne? Stačili by dvaja. (ss)
basta
Hospodár
Hospodár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia