HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod brandys » Uto Jún 10, 2008 3:14 pm

karci: Tam nie su brutálne kusy.
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Thommaso » Uto Jún 10, 2008 4:38 pm

Brandys, prave tam su,,,
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Mato » Uto Jún 10, 2008 6:01 pm

karci, TATTOmen, dik za info ja rad chytam mreny, tu na Hornade som ich este nechytal, tesim sa na to, vyskusam.
Mato
..
..

Poslaťod forus » Uto Jún 10, 2008 7:58 pm

ja som chodieval s otcom este volakedy davno na mreny tusim nad Kysak do lesa.. alebo pod Kysak.. no neviem presne, ale sla tam taka lesna cesticka okolo Hornadu.. a mreny brali na syrove cesto, syr karicka a tusim este syr favorit :/ im vtedy najviac chutil, ale tak to bolo asi tak, ze co hod to zaber, este som bol zasran a tak mi otec zahadzoval pomedzi tie stromy.. a len co zahodil a podal mi udicu, uz brali.. a pekne kusy, niektore mali tusim aj cez 50-55cm.. nadhera.. ale nebol som takto na mreny hadam uz aj 13-15 rokov

a co sa tyka velikanov.. tak pekne velke pstruhy sa chytali v okoli Velkej Lodiny.. a uhory v tichych pomalych vodach nad Lodinou.. ale to uz je pstruhova voda :)
forus
.
.

Poslaťod scimitar » Str Jún 11, 2008 10:05 am

tiez mam jeden pekny ulovok - mrenu 68 cm na pstruhovke - myslim ze sa to tam vola Boksov, to je jak tam ma zahradku ta baba - pytliacka...
..chytal som v tej bystrine nad tou kludnou vodou na cerveny jig, tahal som medzi kamenmi, a potom sa to niekde zaseklo, myslel som ze medzi kamene, mykal som udicou a nic, poprosil som kamosa, ktory bol v brodakoch, nem i to ide odkvackat, ale potom ako som mykal tak sa to pomaly pohlo ( ako ked tahate velke drevo)..ako sa to pomaly blizilo ku mne, zrazu sa objavil velky chvost....a bola to mrena.
.. inac vcera som obdobne potahoval jig medzi kamenmi a zase mi na to zautocila mrena 30 cm, dost ma to prekvapilo, normalny utok ako od dravca, mala to normalne v papuli....
scimitar
.
.

Poslaťod Thommaso » Str Jún 11, 2008 2:58 pm

aj mrena, ci podustva vie byt drava.....
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen » Str Jún 11, 2008 8:20 pm

ja som ako mladsi rybar kedysi davnejsie chytaval tiez pekne mreny na rybky ,alebo chvostik z rybky a tiez to boli krasne kusi take medzi 60-70cm pod splavom na anicke,ale uz nic ,nechodievam na mreny teraz se venujem riecnym kaprom a tento rok uz zj dravcom a prevazne sumcom,ale este neni ich cas ,tak len netrpezlivo cakam na den D......

vcera hornad od 19 do 24hod.......4 zabery z tohoo dva kapre zdolane take 50ky a dva sa nam oslobodili z hacikov vlastne jeden utrhol kolegovy navezec...brali slusne tesne pred a po zotmeni potom uz nic,,keby bolo casu,sedeli by sme tam aj rano,ale praca je praca a okrma toho aj denna doba lovu
:x
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod hlava » Str Jún 11, 2008 8:24 pm

Dnes sa mi podarilo judnu 45cm vydrazdit na pstruhovke na zlte cudo ktore vykupil jeden pan v Ke a okoli celeho slovenska :mrgreen: :geek: :shock: :D
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Str Jún 11, 2008 9:17 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod brandys » Str Jún 11, 2008 11:09 pm

Samozrejme, že sú tam obrovské mreny. Ale aj obrovské hady, tak 120cm sa mi ovíjajú okolo čižiem, teraz vážne!
brandys
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť