HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod Eko » Ned Nov 01, 2009 3:01 am

Srandujem dufam ze ste pochopili.. hlavne hlava :mrgreen: :mrgreen:
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod TATTOmen2 » Pia Nov 06, 2009 7:30 pm

ja si chodievam zachytat tie pstruhy,raz do tyzdna a to v nedelu a ak sa mi podari tak si vezmem regularne styroch,a to preto,ze chodim na tyzdnovky a tak mam o jeden obed postarane a nech to chape kto jak chce,idem si zachytat a aj nieco vziat ... PANIMAJETE??? ;) ;) je to normalne,cerstva ryba je cerstva ryba,chutovo najlepsia,mrazene nenavidim a salat mi nechyba,ale rad by som ochutnal tie vase doborty co tu spominate 8-)

a teraz k hornadu...mna toho roku nejak neocaril ,jeden kapor za sezonu je ako keby ziaden pstruh na sudkoch,,,takze ziadna slava,dravec taktiez nic,aj ked som mal nejakeho toho dravca parkrat na udici,ale vzdy to skoncilo utrhnutim...

no,neviem,ale mozno to este skusim zajtra na noc,ked zozeniem niekoho a ked priatelka nebude namietat...
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Nov 07, 2009 7:50 am

No ja mam tohto roku krasne spomienky na hornadik, hlavne na pstruhovecku, zaver bol uz sice slabsi ale je to pekna rieka... skoda ze som sa viacej nepovenoval kaprovemu useku s muskami...
kura11

Poslaťod hlava » Ned Nov 08, 2009 1:51 pm

este stale sa mozes venovat kaprovej vode :o
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen2 » Ned Nov 08, 2009 5:51 pm

veru ze mozes,ale uz len privlac a lov bielych ryb.......

no ,bol som celu noc a chytil som.......................velky kabanos,..
chlad,vlhko a este aj bez ryby...hm......
planuejm este nejaku trojdnovku,ale asi niekde inde ako je hornad,no najblizise mi to vychadza az niekedy zaciatkom decembra,ta neviem ci to uz nebude pomrznute
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Mišo » Ned Nov 08, 2009 7:16 pm

yaciatkom decembra yamrynute asi nebude minulu zimu som este v decembri tahal yubace a štuky :D
Mišo
....
....

Poslaťod Eko » Ned Nov 08, 2009 11:42 pm

ja som staaale choryyy neviem sa kurnik vyliecit ...a taaak som sa tesil na obdobie oktober ,november na hornad....snad este stihnem...nejaky hranicny hornad by som chcel konecne skusit
MARTINO5...nechystas sa niekam?...dlho sme neboli na ziadnom zatahu :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Mišo » Pon Nov 09, 2009 8:23 am

Ano aj ja som tento tyzden planoval ist na ryby ale bohu zial aj ja som ochorel ...
Mišo
....
....

Poslaťod Eko » Uto Dec 15, 2009 11:59 pm

No co chlapi...nikto sa nechysta povlacit na hornad ?.napiste nieco ,ci ste boli ,co sa zadarilo:) .ja to pojdem skusit v piatok a ked bude vsetko dobre skocime na latoricu alebo laborec ...ked nebude cas tak aspon hornadik ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rarasto » Str Dec 16, 2009 8:52 pm

ja som bol v nedeľu na jazere - od splavu až po Krásnu. Skúšal som väčšie nástrahy - či náhodou motyka navystretlí a konečne nepokorím hlavaňu, ale stačilo by mi asi aj hocičo iné no nič, iba jeden menší Nosáľ za chrbtovú plutvu. Na to ako mrzli očká na prúte sa ryby dosť ukazovali pod hladinou a v plytších úsekoch - hlavne jalce. Ale na tie treba trošku jemnejšie teraz ,) a nie vlasec 0,18 ktorý som mal ja. Od nedele sa ale ochladilo ešte viac, už asi aj laď pláva po hladine tak ktovie či sa ešte bude dať...
rarasto
....
....

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia