HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod TATTOmen2 » Štv Okt 22, 2009 11:58 pm

zdravim vas,dlho som tu nebol,nevedel som sa prihlasit a tak som sa nanovo zaregistroval....

ja idem po dlhom case tiez na dravce na hornad,na noc zo soboty na nedelu na hranicny usek,miesto kde som este nenocoval,ta som zvedavy ci sa nieco podari potom dam vediet...
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod s0krates » Sob Okt 24, 2009 4:21 am

..TATTOMEN, na noc by som tam nechodil ..na zubáče je tam mäkké dno -štrk a kamene sú len niekde..bol som tam vo štvrtok a chcel som nájsť nejakú šťuku..prelovil som pár sľubných miest, no bez úspechu..na objavenie ďalších si treba zobrať krovinorez , mot. pílu, čakan a lopatu - je tam skutočná divočina..určite tam ešte pár krát pôjdem,no už nie bez rybiek..wobler a rotačku som tam radšej ani nehodil a gúm som tam odtrhol dosť..začiatkom leta tam kolega na rybku vytiahol peknú metrovku..ja mám z minulého roku dve 80-tky, ale tie som chytil pod Ždaňou..najväčším problémom je šťuky nájsť, lebo na Hornáde sa ich ročne pochytá, len pár..štatistiky SRZ-KE vykazujú zo 10- 15 šťúk ročne..v každom prípade Ti však prajem úspešný lov.
s0krates

Poslaťod TATTOmen2 » Ned Okt 25, 2009 12:32 pm

sokrates...vdaka za info,,,ale ja to vsetko viem ;) ;) ;)

hornad poznam dost dobre,je to mnou najviac navstevovana voda...
no boli sme,a nic...ani kapor ,ani dravec,proste nic den,noc,den a aj tak nic...druhu noc sme to tesne pred zotmenim zbalili a sli skusit kechnec,ale ani tam nic...

na hornade su proste miesta,kde je hodne ryb a su miesta ,kde ked pozrie aj zaciatocnik,tak ho zaujmu,ale ryby tam nejak niesu,je to divne ,ale je to tak...
no mam zas par dobrych tipov na hornad,{aspon na pohlad} :) ale to az na dalsiu sezonu,tohto roku uz asi nestihnem ist na nejaku nocnu rybacku.cez zimu ,ked nebudu listy na stromoch si to tam troska upravim,..no tak ako hovoris sokrates,bez nejakeho nacinia su tie miesta nelovitelne.
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Laci » Ned Okt 25, 2009 2:06 pm

tak toto co som dnes videl na kaprovom hornade od sudkou smerom k drustevnej som za tych 10 rokov este co tam chodim nikdy nevidel...invazia rybarov ... je to chore... zrazu tam nasadia pstruhy a je to jak na zahajeni ale ked nie tak tam nieje ani nohy pomaly... skoda sa znervoznovat nad tym uz... :cry:
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Ned Okt 25, 2009 5:17 pm

skoda TATTO...som cakal ze sa nam niecim pochvalis ja som sa tiez chystal na oktoborvu rybacku ale nie a nie sa dostat z choroby ...dufam ze este stihnem hornad ale na noc uz asi tazko :?
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Pon Okt 26, 2009 6:15 pm

Laci je to grc sledovat co sa deje po nasadeni, jeden predbieha druheho , ak mozem tak sa toho vobec nezucastnujem, tie duhaky su mi koli takym ludom ukradnute.. radsej budem chytat jalce na mieste k nie je ani nohy jak pozerat na tie priblble xichty co prisli k vode len koli jedinemu... je mi takych ludi co su len na to odkazany luto... ale je to ich vec...
kura11

Poslaťod hlava » Uto Okt 27, 2009 6:03 am

Aj ja som bol na pstruhoch :o :shock:
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Okt 27, 2009 11:14 am

No marosi ak by tam nasadili pekne jalce, verim ze by si neodmietol, vela tych co boli na duhakoch by za jalcom ani nepachla... rybacka neni len o lahkom ulovku nasady, pre ulovok treba nieco aj urobit a obetovat, potom ma s toho clovek ten pravy pocit a zadostucinenie, nie chytat debilne ryby...
kura11

Poslaťod rybopet » Uto Okt 27, 2009 9:40 pm

Náhodou,jalec má veľmi dobré masko!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Okt 27, 2009 11:44 pm

Schvalne chcel by som vidiet ci by tolko rybarov prislo k vode si zachytat aj keby sadili 40 cm jalce... to by som chcel vidiet ten natresk...
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť