4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod Abyss » Pon Sep 14, 2009 5:51 pm

sraci treba sumce lapat. chalan tento vikedn 191cm a pred tyzdnom, mozno ze aj ten isty srac 160cm vabnicka. ja som bol na kapre ale ani prd :( hnusne teple pocasie.
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stefko166 » Sob Sep 19, 2009 9:29 am

Čavko abyss ako si dopadol cez vikend? stevo:D
stefko166
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Abyss » Sob Sep 19, 2009 7:29 pm

No pekne som sa vyspal :( nic vobec, ani ujo co hadzal krmitko nic nechytil.
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stefko166 » Ned Sep 20, 2009 10:55 am

abyss no ta pekne ruzin toho roku slabo :D
stefko166
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod gumkač » Štv Sep 24, 2009 9:44 am

Mám silný dojem,že to tí páni s plánovaným zarybňovaním pred pár rokmi riadne prehnali.
Sumec do toho riadne zasiahol.Myslím,že je to tým.
Dnes už si nezachytáš poriadne ani plotice a ani ostrieža .O šťukách a zubáčoch ani nehovoriac.
A aká to bola vodaa ?!?!
gumkač
.
.

Poslaťod stefko166 » Štv Sep 24, 2009 9:47 am

no tak to mas pravdu ruzin je premnozeny sumcami sak ostrieza sa uz neda chytyt jedine len tak s clna a so sonarom aj to len niekedy :D
stefko166
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Sep 24, 2009 10:22 am

Kurnik a viete ze daco na tom bude pravdy!!! ty kokso fakt, tento rok vobec nejdu ostrieze, po minule roky sli ako besne, sice mrnouskovia ale bola to parada, za par hodin aj 50 kuskov... brali na nahod a vsetko... to boli rybacky a teraz ??? neviem ci fakt sumce ale znie to logicky, alebo len proste nejdu co sa mi zda nelogicke lebo sli takmer vzdy... minule som bol na ruzine od 10 tej rana do vecera do 6 tej tusim a suma sumarum jeden ostriez !!!! presiel som vsetky moje okunove miesta kde to po minule roky slo paradne a taky bol vysledok, brat dokonca nechytil ani jedneho, len jedneho mikrozubka, nastrahy mikrotvistre, kopytka malicke, nymficky berkley, smacik... a nist... skoda fakt lebo ostriezovacky na ruzine boli neskutocne... teraz s toho bude druhe ebro... :-(((
kura11

Poslaťod kura11 » Štv Sep 24, 2009 10:26 am

Sumce z ruzina netreba pustat spet, lebo su v nerovnovahe...
kura11

Poslaťod martino5 » Štv Sep 24, 2009 11:14 am

kura11teraz neviem ,či Tvoje prispevky su pisane humorne ,alebo važne mysliš ,že sumcov netreba puštat nas5 do vody??? :shock: na jednej strane si čisty zastanca lovu bez rybky,takisto Chyt a pust! a na druhej strane toto napišeš?? ......skusim ja moj pohlad,každy sa tu stažujeme ,kolko je sumcov na Ružine,ale kolki z nas už fakt chytili taky slušny kusok? :P :P
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Sep 24, 2009 11:32 am

martino, sumcov sa chytilo dost na ruzine, vecinou su to kusky okolo 60-1m , je fakt ze okunov ubudlo sa mi zda a nie len mne ale vsetkym co chodime na ruzin vlacit... ja som za CaR ale tam kde to ma zmysel, je zbytocne chranit ryby ktore su premnozene... je to ako polovnictvo, ked je nejak zver neunosne premnozena nasleduje odstrel, aby bola rovnovaha.. zasa cisty zastanca CaR nie som... ryby kotrych je dostatok zatial tak si vezmem a nasadu samozrejme, ale napr. potocak je u mna posvetny... chce to ochranu a racionalne uvazujucich rybarov...
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia