HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod Eko » Pon Sep 07, 2009 6:31 pm

no vybehol som na hornad na 4 hodky.Ja mam nejake stastie na tie mreny, 60cm mrena sa chytila kamarat bol uneseny este taku nevidel:D.....ale bojovala nadherne
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Uto Sep 08, 2009 11:34 am

Obrázok
tak tu je krasavica presne 59,5 cm takze som trosku klamal ze 60cm :D
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Marek.Adamek » Uto Sep 08, 2009 3:49 pm

Eko: pekna mrena ja som tiez taku podobnu chytil ale teraz dajako v kosiciach (kde chodim) neberu....skoda..ale pekny ulovok :)
Marek.Adamek

Poslaťod MaRoSX » Uto Sep 08, 2009 10:15 pm

chlapci mate vy stastie :P ja co sa tyka lovu mrien a podustiev 0 bodov, to bude asi tym ze malo navstevujem hornad a venujem sa kaprarine, a nemam akosi s tym skusenosti, tak mohli by ste mi poradit nejako to miesto, alebo nastrahu, sposob lovu a tak :) bol by som velmi vdacny nakolko, momentalne sedim doma nemam co robit kedze som po uraze a hornad mam velmi blizko kedze byvam na tahanovciach ... diki moc :)
MaRoSX
....
....

Poslaťod Eko » Str Sep 09, 2009 9:29 am

Obrázok
tak podaril sa sumec 81cm ,veeeeeeeelmi potesil ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Str Sep 09, 2009 9:35 am

MaRoSX..mrenu skor nahodne chytis ako cielene...pekne mreny najdes po celom hornade aj kde je slaby aj silny prud ja som osobne chytil mrenu 65 55 cm na druzstevnej navnada nočnaky fajne tlusteeee hehe ...a tato 60cm mrena sa podarila na krasnej inak vrelo odporucam chytat mreny tam kde sa vlieva svinka do hornadu respektive pod zeleznicnym mostom na syr eidam a cez noc nocnaky..ale tu mrenu na krasnej som chytil na hruzika takze hovorim nikdy nevies co ti skoci na hornade ;) a sposob?..na tazko klasika priebezne olovo vahu olova davam podla toho aky prud rieky je potom obratlik a na obratlik dam snuru na kapra lebo sa to neuzli no a hacik podla toho co idem chytat samozrejme, ale velka mrena ligne aj hak ktory pouzivam na sumce hehe :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod joysi » Str Sep 09, 2009 10:43 am

Eko: To si normalne chytil 81 cm sumca na Hornade ? Hmm, gratulujem. Naco na hnojaky/rybku ?
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Eko » Str Sep 09, 2009 3:20 pm

Joysi ..dakujem :) nehovorim ze sa bezne chytaju na hornade sumce ale ved takych je tam neurekom len treba mat stastie uz som pocul od indianov jak pochytali take sumce a nie dvoch ani troch a to povedia ze to su este male :) ...na rybku sa chytil:)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Str Sep 09, 2009 8:35 pm

Eko-gratulujem tiež.Na Hornáde som nikdy nepočul zapukať sumca a to na Hornád chodím 2 krát do týždňa-zaujímavé,nie?Ale Hornád je rybacia polievka s ploskami,takže asi nepotrebuje loviť.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Eko » Štv Sep 10, 2009 4:28 am

rybopet...dakujem :) vystihol si to pekne s tou polievkou asi to tak aj nejako bude .Ja som tiez nepocul ziadne pukanie a to prebdiem den noc niekedy na hornade.Respektive som pocul , ale nikdy som si nebol tym 100% isty. Teraz som sa vratil z hornadu zase .Akurat ze som zaspal a pri vytahovani respektive uz baleni som mal na haciku sumca ale bol maly .............Mimch. pekne nam uz tuhne vonku cez noc :?
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia