HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod Marek.Adamek » Uto Sep 01, 2009 6:56 pm

neviem neviem...ale podla mna hornad teraz v auguste je v pohode bol som v piatok skusit trochu s rotackami a s woblerikmy a vysledok: 7 jalcov (od 25 do 42cm),1 pstruh potocny (33cm), a gool dna(omylom!!!) podseknuta podustva 54cm....tiez pravda ze som bol na hornade cely den od siestej rana tak do piatej poobede...a nevem preco ale hned v sobotu sa hornad zakalil a v nedelu som bol tiez skusit a len jeden jalec(30cm)-a tez som bol cely den tak neviem..ale vidno ze sa uz cisti pomaly....a pobavit sa na hornad sa chodim len v kosiciach a su to super rybacky.... :)
Marek.Adamek

Poslaťod Marek.Adamek » Štv Sep 03, 2009 4:06 pm

este by som sa chcel pochvalit ze aj na hornade (minuly rok) sa da chytit pekna ryba (pstruch potocny 48cm na blyskac č.2),....krasny zazitok, asi 5min. zdolavania, vyskoky....atd.,moj zivotny ulovok na rieke.. proste krasa :o :D
http://reviry.choma.sk/obrazok_reviru.php?id=2977
Marek.Adamek

Poslaťod TATTOmen » Štv Sep 03, 2009 8:14 pm

EKO
preco??? koli hubam,alebo rybam?? ;) ;)
MAREK.ADAMEK
hornad je uzasny, a je pravda ,ze sa da na no uzasne zarybarcit asi v kazdom rocnom obdobi..
ale musi byt normalny stav
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Mišo » Sob Sep 05, 2009 3:01 pm

co si pametam ja mam z hornadu 45 a 42 potočaky ale moj oco chytil aj 55 cm potocak
Mišo
....
....

Poslaťod Eko » Sob Sep 05, 2009 3:09 pm

TATTO ..jednoznacne koli rybam :D...tiez mam rad hornad respektive som si ho oblubil a co raz viac sa mi tam paci a suhlasim s tebou vo vsetkom co pises o hornade ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod TATTOmen » Ned Sep 06, 2009 9:56 pm

EKO...rieka je rieka ;) ;) ;) ...aj ta co ju spominas v inej teme a vsetky okolo nas su bomba,poskytuju neskutocne perfektnu rybacku pre skoro kazdy sposob rybarcenia..

pisal som,ze som stravil noc z piatka na sobotu pri hornade,ale nejak to tu nevidim ,takze ...bolo to dost divoke,nakolko sme boli skoro v rovine s hornadom a v noci sa nam nad hlavami vysantili dve burky,ktore sposobili aj zdvyhnutie hladiny...par veci nam aj odplavilo....
co sme chytili???
na sumca na trhacku,ani zaber....na rybku na tazko dva zabery ,ale neviem co .na kapra jeden zaber...
v trojici sa to dalo vydrzat,ale sam by som sa tam asi zblaznil,fakt silny zazitok,ta kruta burka...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Pon Sep 07, 2009 1:25 am

TATTO...ja som v tu dobu ked bola ta burka bol s priatelkou u nej doma a pozeral filmik :D :) ..ale zazitok si musel mat ozaj pekny :) ... a k tej rybacke nebolo to az take zlee aspon si mal zaber ja vela krat odchadzam bez zaberu :D ,ale je pravda ze sa mam co ucit ty si ina kategoria trosku, a inak neviem mozno som nepostrehol podaril sa nejaky sumec tohto roku(HORNAD)? lebo viem ze uz minulu sezonu si sa chystal na nejake sumca . Ja som si dal ciel sumec zubac z hornadu zatial neuspesne akurat som si doviezol medvedika od priatelky jej otec mi ho vykopal na zahrade tak romyslam ze kde ho vyuzit a ako ked pocuvam ze sumce do metra si celkom na tom pochutnavaju :) mimch. ak by si nemal niekedy s kym ist na hornad ja sa velmi rad pridam aj s destilatom pod pazuchou :D :D :D ale nie no tak velmi rad by som zazil dobru rybacku na hornade len akosi malokoho to tam laka :? myslim tu taku DIVOCINU :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod martino5 » Pon Sep 07, 2009 10:51 am

Eko píše:... ale nie no tak velmi rad by som zazil dobru rybacku na hornade len akosi malokoho to tam laka :? myslim tu taku DIVOCINU :)

Maroš,jak nikoho nelaka divočina?? ;) vššak musime najst dajaky good flek ,naštartujem moj tank a ideme na Hornad neee?? ;) ;) ....V sobotu idem na Ružin na country zabavu,tak do piatku by som aj chcel niekde prebehnut,neviem ,či dnes neprebehnem niekde-Domaša alebo Ružin ;)
P.S. ..a aby som nezabudol ,hlavne do tej divočiny vezmem tento 40 dielny kufrik na prežitie :lol: :lol:

Obrázok
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod djnasty » Pon Sep 07, 2009 11:30 am

martino zabil si vsetko ten obrazok je suuuuuepr
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pon Sep 07, 2009 11:42 am

Aaaahoj Martin :) v stredu idem na noc tak budem rad ked sa pridas mohli by sme obehnut nejaku tu divocinu :) a neboj myslel som na teba 8-) tak ci onak som ti chcel volat tak daj vediet ako na tom budes:)....a ten kufrik je ozaj pecka:D:D:D:D zober aj mne jeden:D
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia