HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod sixpack » Str Aug 12, 2009 12:13 am

gurmansky zazitok "ihly v blate" :?: :D
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Str Aug 12, 2009 3:55 am

Majo mala vela kosticiek to je jasne mrena bude mat stale a je jedno ci je velka alebo mala:)

Sixpack gurmansky zazitok "ihly v blate"......ano ihly boli ale pokial necitit teda ja som ani naznak blata necitil neda sa hovorit o blate skor by som povedal ze zalezi od kuchara aky je ;) .....mimch. dost o varis varim varime ,tu zazitky piste z rybacky hehe :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Pia Aug 14, 2009 4:44 pm

hornad cez noc na rybky ..ceeelu noc nic mali sme krasnych karasov ..jedna palica bola na chlisty a tam sa chytilo ..nosal cca 30cm, pleskac, plotica , sumec cca 40cm, vsetko po jednom kuse ..rano sme vstali respektive ani nevstali lebo sme ani nespali :) som si nahodil na plavacik sa pohrat s rybkami ked uz nic nebralo ..chytil som belicku asi 6cm tak som povedal kamaratovi vyber udicu a hned ju zahod...bolo 9 hodin rano cca 15 minut policajt rychlejsie ani pod palicu nemohol ist cely navazec odkusnuty nebolo tam lanko takze nejaka stuka alebo sumec po tom skocilo skor ta stuka to bola ...takze nie je rybka ako rybka a to nahoda nebola :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Mišo » Str Aug 19, 2009 8:33 am

A kde si chitil toho sumca????? na akej casti hornadu ??? Krasna?? kysak??? alebo kde?
Mišo
....
....

Poslaťod Eko » Str Aug 19, 2009 9:23 am

Miso ...mam pocit ze teraz su vsade ..ja som osobne chytil na druzstevnej a ten co som pisal bol chyteny na krasnej-hornad samozrejme..,ale ja som pochytal vsetko do 40cm ,ale rozpraval som za s miestnymi ,tak pochytali tam uz aj metrove sumce na rybky ,ja som to stastie zatial nemal
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod dado491 » Str Aug 19, 2009 1:59 pm

kde do družstevnej chodite chytat ??
Naposledy upravil dado491 dňa Str Aug 19, 2009 4:37 pm, celkovo upravené 1
dado491

Poslaťod Sokol » Str Aug 19, 2009 4:12 pm

Tam kde "ydú" :)
Sokol
.
.

Poslaťod Eko » Štv Aug 20, 2009 9:52 pm

nad elektrarnu chodievam ale je tam viacej flekov
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod TATTOmen » Pon Aug 31, 2009 8:17 pm

v sobotu pokus o rybacku na hornade v oblasti xxx...nebudem usek naschval opisovat,lebo je to nieco nove kde som este nelovil a vyzera to tam nadherne,jak pre kaprara,tak pre sumciara,takze si zgustnem na tom mieste hned jak budem mat cas..
nechytli sme nic,nakolko sme isli za dazda a po nahodeni a vyfajceni prvej oddychovej cigi sa rozfukal vietor s este silnejsim dazdom,po krattkej chvili sme to zbalili a rano sli na hubacku na moju oblubenu lokalitu...hubacka sa vydarila traja sme nasli cca200" smrekacov "kopec kuriatok a zopar"cervenakov"
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Uto Sep 01, 2009 1:07 pm

TATTO musim ja na teba dat nejaku tu plosticu ktora mi bude ukazovat kde sa ty nachadzas :D
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť