Tak pekne si polapaal ... ja som si akurat bol doplnit vybavu .. kupil som 4 voblery tak som tam nechal zas prachy kua Už sa nevjem teraz dočkať, kedy zas budem sedieť v člne s prútikom v ruke ...
zdravim vsetkych. chystam sa stanovat tento vikend na ruzin, resp. uz od zajtra. chcem vas preto poprosit, ci by ste mi vedeli poradit dobre miesto na stanovacku, kde by som si aj dobre zachytal. dakujem
popravde cez vikend len niekde na strome. na ruzine sa to zacina hemzit rybarmi, ale este viac je len rekreantov, kt casto oddrbu dobre miesta. Ak sa chystas na vikend, tak len so stastim nieco najdes a vyberat si jednoducho nebudes moct. vela stastia
tak dik. moc si ma tym nepotesil . ale uvidim, ved mozno bude stastie. a dufam, ze sa podari aj nejaky pekny ulovok. ale keby predsa len niekto mal este nejaky navrh, tak kludne . dik
cav bol som par metrov od bradanu isiel som v sobotu podvecer ze ostanem do rana akurat som sa rozlozil a hned som sa aj zlozil prsalo tam ako keby si zo suda vylieval vodu ked som siel domov tak stierace nestihali tha asi tak