4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod kura11 » Pon Feb 02, 2009 1:14 pm

fisherman je to zacarovany kruh ako napisal basta... dedinky platit?? a s coho ked tam je pomali 80 percent ludi nezamestnanych... a ciganske osady?? sak tie kontajnery skor rozoberu ako by do nich mali daco hadzat... mozna v USA sa to da ale my zijeme na svk..
kura11

Poslaťod hlava » Pon Feb 02, 2009 2:40 pm

dam jeden priklad Margecany; vlieva sa tam hornaj aj hnilec, ktore prinasaju pet flase a ostatne svinstvo. A vsetko to ostane v margecanoch a oni su potom zodpovednzy to vycistit co stoji nemalu korunu a preco by mali a obce odkial to ide. Oni nic mi muzikanti. Viem o tom, ze jednu velku brigadu margecany robili. A viem, ze sa uz dohodli okolite obce na kontrole aby sa nestavalo to co sa stalo v lete... A nejlepsie by bolo co sa jedna pet flias ich zalohovat a vyberat za ne teraz napr 3 €, a v ruzine nebube ani jedna flasa. A ruzin zaznamena najviac kupajucich v svojej historii a nielen on.
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Pon Feb 02, 2009 7:56 pm

Ružín už rozmrza!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Feb 03, 2009 12:49 am

len co stoho ked vlackovat sa uz nemoze... :-((( skoda vlacka mohla byt celorocne ak si loviaci pred lovom zapise do povolenky ze dneska som chyt a pust... teraz hlasia aj fajn poco od stvrtka teplo az 9 stupnov cez den tak ma kare dakde vybehnut ale neviem kam... asi pojdem zasvihat s muskarkou, len kde ked nepoznam usek kde sa v zime nachadza hoc aj len belicka... vsetko mrtve...
kura11

Poslaťod fisherman » Uto Feb 03, 2009 12:56 am

fakt skoda ten bordel bude asi vecny problem :oops: ten ruzin som v lete videl katastrofa :evil: :?:
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod basta » Uto Feb 03, 2009 10:32 am

kura11 píše:len co stoho ked vlackovat sa uz nemoze... :-((( skoda vlacka mohla byt celorocne ak si loviaci pred lovom zapise do povolenky ze dneska som chyt a pust... teraz hlasia aj fajn poco od stvrtka teplo az 9 stupnov cez den tak ma kare dakde vybehnut ale neviem kam... asi pojdem zasvihat s muskarkou, len kde ked nepoznam usek kde sa v zime nachadza hoc aj len belicka... vsetko mrtve...

kura> keď chceš si zamucháriť len pre radosť, choď na sokoľanský potok. Jeho vody chladia v železiarňach technológiu a tak sú tam ryby aktívne aj v zime.(nájdeš tam od karasa,jalca,slnečnice,plotice,mreny aj kapor sa nájde.) Pri ichtyologickom prieskume tam bolo vždy husto rýb. ;)
basta
Hospodár
Hospodár

Poslaťod kura11 » Uto Feb 03, 2009 1:51 pm

basta dneska som skocil hned aj kuknut ale len tam co preteka cez dedinu sokolany tak to vyzeralo skor ako dedinsky splaskovy jarok.. kde by som mal pokusat stastie??? vyssie nad obcou sokolany alebo pod obcou???
kura11

Poslaťod basta » Str Feb 04, 2009 2:45 pm

kura>pod obcou Kechnec alebo Milhosť. Hore je potok zvedený do US Steelu.
basta
Hospodár
Hospodár

Poslaťod gumkač » Pia Feb 13, 2009 7:10 pm

Ahojte,aj pre mňa je Ružín srdcovou záležitosťou.Ten neporiadok ,čo bol v lete,bol neskutočný.Najviac ma trápila tá ľahostajnosť zo strany povodia B a H.Čakali,kedy sa to roztiahne na celú vodnú plochu a nebude ten bordel tak vidno.
Premýšľali sme viacerí nad tým ako tomu zabrániť a jeden názor bol zaujímavý.
s ním sa chcem podeliť.:Stačilo by ,ak by v miestach pri železničnom moste v Margecanoch sa postavila záchytná sieť z pletiva a pod,s ponorom max.do 0,5 až 1 m o ktorý by sa zachytila väčšina odpadu,pretože ten je plávajúci poväčšine v horných vrstvách.
Tým by sa umožnil aj jeho lepší zber a odstránenie.
Videli ste ten neporiadok za tunelom pri Kozinci koncom leta?Plné kontajnery a okolo nich plno odpadkov vrátane rozpadn.kresiel a rozbit.televízora atď.To tam nedoniesli ani rybári ani hubári .Ružín je pekná voda,ale ťažko skúšaná.Kamarat už predal aj chatu,pretože jeho manželka už nezniesla to množstvo hadov v okoli Rolovej huty .
gumkač
.
.

Poslaťod sixpack » Pia Feb 13, 2009 8:07 pm

Ten napad so sietou by nebol zly za normalneho prietoku Hornadu a Hnilca, ale na tohtorocne zaplavy by siet nestacila, jeden kmen stromu a ide dole ...
sixpack
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia