NÁČINIE

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: NÁČINIE

Poslaťod Thommaso » Sob Dec 20, 2008 7:34 pm

pace, ty mas uz ine. :-)
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Dec 20, 2008 9:37 pm

No som teraz dost na pochybach, co sledujem diskusie tak aj vraj kvalitne goratexi ako simms orvis a pod. vraj tecu po case... to mi potom staci obycajny nejaky smejd nylon a po dvoch rokoch ked pretecu vymenim... ece si to necham vsetko do jari prejst hlavou...
kura11

Poslaťod fisherman » Sob Dec 20, 2008 10:51 pm

kura mam orvis aj simms zatial maximalna spokojnost :) tecu len ked ich prepichnes hocikedy ani nevies ako a kde a ci gortex alebo nieco ine zalezi na tebe v lete na gortex nedam dopustit ale teraz v zime v brodakoch z topankov zomres od zimy jediny spolah neopren ale len v zime ;)
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Dec 20, 2008 11:04 pm

vezmem asi neopren nejaky 4mm asi behr na tie su dobre recenzie... v lete ked je horuco pobrodim aj v plavkach, mne to treba hlavne na september, oktober, ece aj polovica novembra... a jarne mesiace.... myslim ze tomi mal behr a na mrku pochvalil...
kura11

Poslaťod rybopet » Ned Dec 21, 2008 12:06 am

kura-šak vydrž vo vode holý! :P
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod walther » Ned Dec 21, 2008 2:33 am

Nezabudni na prostatu kura11. Keď budeš sliepka pripomenie saTi. :?

v lete ked je horuco pobrodim aj v plavkach
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Thommaso » Ned Dec 21, 2008 10:41 am

V zime v goracoch neni problem ked sa dobre obliekas - napr. jaskyniarske zateplenie.
Kura, mal som dva behry, su fasa aj pohodlnost je niekde inde oproti gumakom. Zivotnost mali cca 3 roky, ale nesanoval som ich. Ja na tvojom mieste vsak beriem univerzalny vision - tam je pohodlnost niekde inde oproti neoprenu a nespotis sa pri presune tak ako v neoprene. Neopren je v lete smrt a 2x si rozmyslis ci sa niekde presunies, alebo ostanes chladit vo vode. Vyjde ta na nejakych 5000 aj s dopravou, pri takom super kurze libry. Kolko stoji ten behr?
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Ned Dec 21, 2008 3:48 pm

Janci ja mam neopren 5 absolutna spokojnost a lete so v nom iba trenkach a ked si v nich zabrodeny tak sa v nich nevaris aj ked je pravda ze v lete pri presunoch sa potis ale vlezies do vody je ok ... A neopren ocenis aj v zimnych mesiacoch ked mozes byt vo vode kludne 3 - 4 hod. A staci byt normalne obleceny....
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Dec 21, 2008 4:16 pm

Neviem zatial si to nechavam prejst hlavou vsetko... viem ze gorac by bol naj ale zasa nemusim trafit velkost z anglicka a co potom??? u nas je to este stale dost drahe... asi to budem riesit na zaciatok tym neoprenom... a uvidim, o sezone mozna kupim gorace, ked mi neopren nebude vyhovovat... chcem to hlavne na zaciatok pstruhovej a potom september, oktober, a ece aj november... do goracov budem musiet este nakupovat spodare za dalsie tisice.. Maros ake mas neopreny??? drzia???
kura11

Poslaťod fisherman » Ned Dec 21, 2008 5:52 pm

kura najlepsie mat gortex aj neopren a mas to bez problemu ;)
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia