Muškárenie KE

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: Muskarenie

Poslaťod Martinbati » Sob Nov 26, 2011 8:11 pm

aj teraz ked je uz prakticky zima?
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Re: Muškárenie KE

Poslaťod Martinbati » Str Nov 30, 2011 6:23 pm

dnes dosiel vercajk, takze uz som si aj zahadzal (s jednym starym predpotopnym navijakom co mi dal nas vratnik :D - je tam 4 snura, prut je 5, krasny makky ale pevny, vyzera velmi dobre). Este som nenavinul snury co mam na tie nove cievky, ale chystam sa tak v blizkej dobre urobit. Zacinam sa ucit hadzat, lieta mi to pekne:) Akurat uz sa stmievalo, tak som nevidel ako sa kladie koniec snury na zem, ci pekne plynule rovno, alebo nie. Dam vediet neskor :)
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod maro » Str Nov 30, 2011 8:23 pm

Martinbati » Gratulujem ... dnes s ním budeš aj spať? :D Kedy sa chystáš k vode?
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Martinbati » Str Nov 30, 2011 8:52 pm

dik :) spat s nim nemozem, frajerka by ziarlila... :D k vode zatial neviem kedy, mozno piatok by sa dalo (siel by si so mnou keby ze pojdem?)... este musim odmastit snury, natocit backing, vyriesit navazec, a nejake muchy doviazat... ale mam velmi malo casu kvoli skole :( inak, prut vyzera skvele, je to aftma 5, myslim ze bude vyborny aj na mensie rybky ;)
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod maro » Str Nov 30, 2011 9:32 pm

Martinbati » 5ka je univerzál, ideálny na učenie. V piatok nie, robím do pol piatej a tiež som do cca utorka bez auta ... príjemné tešenie prajem. Ale ak by si chcel ďalšiu lekciu viazania pekne v teplúčku v krčme, vieme sa dohodnúť ... :)
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Martinbati » Str Nov 30, 2011 9:43 pm

mas SS :ryba3:
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod Martinbati » Štv Dec 01, 2011 8:23 pm

zajtra sa chystam na sudky s muskarkou, kto sa prida? privitam spolocnost, kedze sa ucim a dobre rady sa zidu :)
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Dec 01, 2011 8:44 pm

bati ja sa chystam nad tunel, pokus dohladat nejakeho duhacika zabudnuteho ale s vlacakom bo mam novy tak idem opacit... okolo 11 tej tam chcem byt... ak chces mozme skusit spolocne... ti ukazem aspon ako naviazat bocaky, zoberem aj muchovnicu a skusis nymfovat to najskor zaberie... ked sa ti chce ber brodaky, je teraz extra nizka voda je to nutnost...
kura11

Poslaťod Eko » Štv Dec 01, 2011 9:36 pm

pridem aj ja ale s vlackou ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Štv Dec 01, 2011 9:42 pm

teba zial bohu neberem bo potom nic nelapim bo ty si ilex master :lol:
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia