Muškárenie KE

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: Muškárenie KE

Poslaťod maro » Str Jún 23, 2010 5:47 pm

marekcc> Ak máš stále vážny záujem, napíš mi súkromnú správu, dohodneme prevzatie zveráku ...
maro
Pretekár
Pretekár

Muskarenie

Poslaťod Martinbati » Pon Nov 14, 2011 7:26 pm

Tema na vsetko coho sa muskarenie tyka.
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Re: Muskarenie

Poslaťod Martinbati » Pon Nov 14, 2011 7:27 pm

muskarite aj v zime? da sa to v tej vode vydrzat? :D dost ma laka tento druh lovu, a chystam sa nan vystrojit :)
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod maro » Pon Nov 14, 2011 10:30 pm

Toto obdobie je najlepším obdobím na lov lipňov, napr. jedno z najlepších počasí na lipňovačku je krátka snehová prehánka, naozaj ... :) Akurát že najbližšia dobrá lipňová voda je Poprad. Ak sa dobre oblečieš, dá sa vo vode vydržať celkom dlho, len tu fakt záleží na kvalite odevu, nedá sa to nijak odrbať.

Keď ťa láka tento druh lovu, najlepšie je mať kámoša, ktorý ti pomôže prvými radami ohľadom vybavenia, ukáže základy techník lovu, samouk si môže osvojiť veľa zlých návykov, ktorých sa potom len ťažko zbaví. Veľa čítaj dostupnú literatúru a internet ... držím palce.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Martinbati » Uto Nov 15, 2011 12:22 am

najcastejsie feedrujem, a lahka kaprarina vynimocne, laka ma muskarenie-aj take v zime ked je vonku sneh, vraj sa to da len treba najst kde su ryby (vyhoda muskarenia je aj to ze mozes prelovit miesta ktore inak nie, tiez silny prud, kde ti nepomoze ani 100 olovo, a ked uz pomoze tak to nieje to rpave orechove). ale tak splavovat plavajucou muskou silne prudy, vrodit sa po pas v hornade, tak to by som sa dal nahovorit :) obzeram muskarske zostavy ale mam v tom trocha zmatok...
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod maro » Uto Nov 15, 2011 1:45 am

Zatiaľ naberaj čo najviac informácií, na nákup vecí máš ešte čas. Najlepšie bude začať s lovom na jar, aspoň budeš riadne nažhavený ... :D
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Martinbati » Uto Nov 15, 2011 1:56 am

ja by som rad este teraz, a aj v zime, verim ze par hodin za slniecka by som vo vode vydrzal... trocha som cital o tom vsetkom, myslim ze tak 5-6 tvrdost zostavy by mala stacit na vsetko mozne co sa da z hornadu vytiahnut :)
maro- co pouzivas ty? predpokladam ze si muskar :)
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod Eko » Uto Nov 15, 2011 9:27 am

Martinbati - mas vobec brodaky termopradlo topanky a vsetko okolo toho ? ak nie rozbi si vsetky prasiatka co mas doma radsej si pockaj do jari ako ti hovori Maro a popremyslaj co si vastne nakupis
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Martinbati » Uto Nov 15, 2011 10:07 am

na brodaky ratam tak 100e, myslim neopren 4mm bude stacit, ci? prut som si tkamer uz vybral Shaespeare Oddysey fly 4/5 240 myslim to je, a navijak este neviem, ale asi nieco od shakespeara s brzdou, dal by som si v navijaku poradit, nechcem moc investovat, ale chcem aby ta brzda nieco vydrzala... ale predsa som zaciatocnik, tak to nemusi byt kvlaita. viete lepsie ako ja ake ryby sa na hornade daju nachytat na muskarku, bude stacit ta 4/5 prut? ake pouzivate vy?
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod Martinbati » Uto Nov 15, 2011 10:08 am

kvalitne termo gate mam :)
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia