4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod Kolac » Pon Nov 10, 2008 10:45 pm

Mne sa tohto roku taktiez moc nedarilo na ruzine zopar ostriezov zubacikov ... celkovo slabe to tam bolo ale chodil som na bradan tak asi za to :D :mrgreen: tohto roku sa mi darilo vlemi na hornade pstruhovom ... mam na neho krasne spomienky :)
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod murmur » Uto Nov 11, 2008 4:35 pm

bol som v nedelu pred tyzdnom na Opatke, strasne bolo horuco a strasne slabo. Za podomacky vyrobenym voblerom mi vybehla mala stuka a ostrieze sa pekne vo vejari zozadu vysmievali mojim smackom, nymfam ;( Chcel som potom este jeden den ist, ale dva mesiace pred koncom roka sa uz na Ruzin neda kupit denna povolenka (vraj su vypredane), taze smola ....
murmur
.
.

Poslaťod kura11 » Uto Nov 11, 2008 10:00 pm

Thaaaak dneska opet ruzin, dneska to opet stalo za staru belu, za celi den som capol jednu 40 cm cucku, jednu asi 30 cm cucku a na vecer na tvister po ukazkovom kopanci jedneho asi 40 cm zubacika, okrem toho nic... este mi spod jedneho korena vysla krasna asi 60-70 cm stuka ale zial vobler som mal uz pri nohach tak len na mna kukla a zduchla... celkovo dost nachodene a ryba ziadna... :-(((( kedy sa pohnu???
kura11

Poslaťod Kolac » Uto Nov 11, 2008 10:27 pm

Kurka kedyy sa pohnu sak predsa vtedy ked budu hajene :D
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod brpa » Str Nov 12, 2008 1:50 pm

kura.BUď rád ,že si toho toľko videl,pretože sú dni keĎ nechytíš ani "drevo" v tej vode.de približne si pochodil?
JA sa tiež chystám na ryby v sobotu aj v nedeľu.V sobotu určite Ružín,či a v nedeľu to je ešte otázne.Dúfam však,že my Ružín dá k narodeninám pekný darček :D
Oblasť kam pôjdem,ešte nemám na 100% vybratú....
brpa
.
.

Poslaťod sixpack » Uto Nov 18, 2008 8:44 pm

No ako, boli ste niekto cez vikend?
Mne to bohuzial zase nevyslo s clnom. Dostal som sa v pondelok naobed len ku hodinovemu twistrovaniu z brehu, mal som jedneho 35cm zubaca a tri kopance do prazdna, celkom uspech za hodinu. Ostal by som aj dlhsie, ale kosa neskutocna mi bola ... a jak tak pozeram uz to bude len horsie.
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod joysi » Uto Nov 18, 2008 9:03 pm

No mi sme tam v obsadke Hlava, Pace, Rybopet a ja od takej 9tej do 13tej hadzali vsetko mozne, jazdili sme clnom hore dole, kazdeho kto tam bol na lodke sme sa pytali ci nieje z netu a tak . Inac bezrybky, okrem Hlavy - mal jedneho maleho ostrieza ...
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod rybopet » Uto Nov 18, 2008 9:31 pm

Bezrybka som bol preto,lebo som chcel chytiť poriadnu rybu a nie okúnika.A nenapísal si,že okolo nás preleteli tri krvilačné kormorány!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod sixpack » Uto Nov 18, 2008 9:39 pm

Skoda ze mi to nevyslo, kedze nemam laminatku, spoliehal som sa na kolegu, a on to tento krat odflakol, sice sa zaprisahava, ze v sobotu sme tam jak koni, ale velmi sa nespolieham.

Joysi, kde ste boli? ... ja som bol za poslednimi chatami smerom na hradzu, niejaky cln sa tam zastavil na okamih, s obsadkou dvoch ludi, hovorili ze nemali nic, jeden z nich vlacil mrtvu rybku. Neboli ste to vy?
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod joysi » Uto Nov 18, 2008 10:00 pm

sixpack: Boli. To ste boli tam na tej skale a tak ako priteka taky mini potocik ?
joysi
Moderátor
Moderátor

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia