..ano to uznávam,pri vode treba stráviť veľa času aby si sa ju naučil poriadne chápať a pochopil,kedy,kde,ako a načo tie ryby berú...
Na strieborného rytiera ja však vôbec nemám sťastie a ako sa snažím tak sa snažím nie a nie ho chytiť. Je však pre mňa na neuverenie že aj keď to hádžem na miesta kde by som neviem čo dal za to,že tam zubáč musí byť,ale nič...( napríklad jedna zátoka už viac smerom k múru asi tak 500 metrov pred múrom,miestok kde ide krásna kolmá kamenná stena do vody,miesto ako z knižky..ale nič).
S člnom pri múre som už tohoto roku raz bol ale nepodarilo sa nič väčšieho,ostriežov ak nájdeš tak tí ťa nepustia podarilo sa mi aj pár kúskov nad 30 cm. Ale ináč nič,ale sú tam ukážkové hlbočiny,ver veru,no aj plno dreva v nich,čiže bacha na to.
Ešte sa vrátim.Hovoríš,že miesta na ktorých nie je toľko ľudí,teda nie sú tak frekventované,no tých však veľmi veľa není...
Zopár ich poznám,no ani tam som šťastie na zubatého nemal.Ale súhlasím,že situácia,čo sa týka zarybnenia je z roka na rok lepšia...hlavne čo sa týka kaprov,šťúk,ostriežov ( osobne je pre mňa tento rok najúrodnejší,klop-klop na drevo,čo sa týka úspechov).Dúfajme,že Ružín bude v nasledujúcom trende pokračovať... a už by som od neho rád prijal nejakého toho zubáča,lebo ma to hnevá,že nie a nie ho chytiť.
Gratulujem pekný Boleň