HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod Mato » Pon Nov 10, 2008 1:38 pm

Mreny idu zatial stale.
Mato
..
..

Poslaťod sixpack » Pon Nov 10, 2008 2:05 pm

Zdravim,
TATTOmen, mas tu niekde foto toho 83cm zubaca? Dost ma to zaujima, kedze som na Hornade zubaca napriek mojej enormnej snahe nie ze nechytil, ale ani nevidel chytit.

Prechytaval som vsetky "vychyrene" fleky o ktroych som mal utrzkovite informacie ze tam boli chytene zubace, ale nic. Chytal som vzdy len na privlac, aj to moze byt problem, pretoze vraj boduje hlavne rybka ... neviem, do toho sa mi velmi nechcelo.

Na druhej strane musim povedat ze ma prekvapili pekne pstruhy na 3" kopyta.

http://free.zoznam.sk/openMedia.php?pat ... 11befc8af0
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod karcibald » Pon Nov 10, 2008 3:05 pm

walther píše:No tak, nikto nechodí feedrovať? :shock:

Ahoj!...Nefeedrujem, podustvy chytam zasadne na plavanu..Vacsinou bic 6 m, silon 0,10... Podustvy a mreny su na Hornade vsade...
karcibald

Poslaťod karcibald » Pon Nov 10, 2008 3:21 pm

Ahojte! Bol som na Hornade pod Krasnou. Na polozenu, kukurica...sobota (15.11.), lov cca 3 hodiny, 6 kaprov (35 - 58 cm), zopar malych jalcov a plotic... V nedelu 3 podmierecne kapre, lov cca 2 hodiny.

To sixpack: Na Hornade som uz par malych zubacikov chytil, naposledy jedneho na Toryse na pufu. Ziaden vsak nebol vacsi...
karcibald

Poslaťod walther » Pon Nov 10, 2008 6:10 pm

Ďakujem za informácie.
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen » Pon Nov 10, 2008 8:59 pm

sixpack...tu je ten krasavec
http://www.kaprari.sk/index.php?option= ... ine&id=619
na fotke nie som ja a ani stastny lovec..
aj ty mas pekneho potocaka z hornadu na fotke,je to jedna nadherna ryba a ma moju uctu,..farbene prevedeneie ake ma potocak v jeseni nema nedokonalosti,je to uspesne dielo matky prirody...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sixpack » Pon Nov 10, 2008 9:09 pm

TATTOmen, tak toto je neskutocne, nadhera, toto by som z Hornadu necakal, fakt som spadol aj ja na rit !!!
Podarilo sa vam tam chytit zubaca aj na privlac, alebo sa potvrdzuje ze rybka jednoznacne dominuje ?
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen » Pon Nov 10, 2008 9:16 pm

no na privlac je to zatial o bodov..bol som v tej oblasti asi pred dvoma tyzdnami,ale nic ani tuk vlacil som kade co,od voblera ,cez twistre az po kopyta,no nic,neviem ,ale hornad tam dole je nejak zakliaty co sa tyka vlacenia..pravidelne tam chodievam vlacit ale akosi nic,..domorodci tam chytvaju na nadlahcovane mrtve rybky v miernom prude a potom tam chodieva jeden manik vlacit a on ma odchytane zubace krasnych rozmerov,ale na co konkretne lovi to neviem,ale sa mi zda ,ak som dobre videl, ze na kopyto bielej farby...
cakam na ochladenie a potom zas vyrazim,skusim ked bude chladnejsie,mozno sa to uz podari zdolat nejaku peknu rybu z hornadu na privlac.
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sixpack » Pon Nov 10, 2008 9:30 pm

no asi dam Hornadu pri Kechneci druhu sancu a pokusim sa daco pruhovane chytit (aspon myslim ze hovoris o Kechneci, lebo tak to tam vyzera) ...

inac ten pstruh ktoreho som prikladal je z oblasti sutoku hornad/torysa, mal som tam 2 peknych, 45 & 50 cm ... tiez som sa tam vybral kvoly zarucenym informaciam o zubacoch ....
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Pon Nov 10, 2008 9:33 pm

tatto-krásny zubáč,takého by som v hornáde určite nečakal!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia