Kam na ryby cez víkend..

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: Kam na ryby cez víkend..

Poslaťod orim » Uto Okt 04, 2011 12:00 am

Orbito píše:kde su este nejake sukromne rybníky ako napriklad jasov pri košiciach ??? ... a inač neviete niekto ako to je s takym malym jazierkom na kalvarii(nad amfiteatrom) ?? tam je taka zahradkarska oblasť a z druhej strany je jazdiaren a tam medzi je take male jazierko ... si pametam že este ked som nechytal ryby casto som tam vydaval takych starsich panov rybarčiť :) treba tam nejaku povolenku alebo tam je zakaz ... viete o tom niekto nieco ??? :)

no asi mas na mysli "raci potok", par krat som tam uz chytal, je to podobne jazierko ako to na luniku VII "pluvatko" len asi o polovicu mensie...diva voda, vyskytuju sa tam hlavne karasy a ostrieze, nejaka ta cervenica a myslim ze aj vsadebol sumcek americky, v minulosti tam kamarat chytil aj stuku...povolenie tam nepotrebujes, ale zase bez povolenia nemozes chytat nikde, takze chytas tam na vlastnu zodpovednost, divoka voda, chytas na divoko :D
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Orbito » Uto Okt 04, 2011 1:35 pm

ja som tam raz videl že aj kaprika stamať vytiahli :) ale to bolo asi 4 roky do zadu :) ... dedo tam ma zahradu tak rozmyslam ze zajtra si tam zoberem feeder kuku a nejake kostnace a trosku si pochytam :) ... myslis ze tam budu este stale nejake ryby ?? kedy si tam bol naposledy ?? :) .... a co sa mi moze najhorsie stat ked tam budem chytat ??? :D :bota:
Orbito
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod blinker » Uto Okt 04, 2011 11:36 pm

pojdes do pekla :D Ale mozes napisat ci sa ti nieco podarilo. Pstruhy mi uz skoncili, tak aspon na plavacik by som sa o nieco male pokusil. :chvalenkar2:
blinker
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod orim » Pia Okt 07, 2011 6:39 pm

Orbito píše:ja som tam raz videl že aj kaprika stamať vytiahli :) ale to bolo asi 4 roky do zadu :) ... dedo tam ma zahradu tak rozmyslam ze zajtra si tam zoberem feeder kuku a nejake kostnace a trosku si pochytam :) ... myslis ze tam budu este stale nejake ryby ?? kedy si tam bol naposledy ?? :) .... a co sa mi moze najhorsie stat ked tam budem chytat ??? :D :bota:

naposledy asi 2 roky dozadu, blizko je koniaren tak tam chodim na hnojaky, nazbieral som po ceste a isli akurat tak ostrieze na plavak, ale chytal som na nedobrom mieste, uplne pri vypuste, lebo ostatne miesta boli obsadene, ale chlapci co tam chytali, tak vytahovali peknych karasov, aj cez 30cm...no neviem ci na feeder tam ist je dobry napad, vo vode je plno bordelu, skor na plavacik ;)
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod orim » Pia Okt 07, 2011 6:40 pm

Cronicle píše:Predpoveď počasia na zajtra nevyzerá ružovo..Snáď sa niekto pomýlil! :D

teraz prichadza ta prava jesen ;)
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Martinbati » Str Okt 19, 2011 10:19 pm

nejako sa nam spomalila nielen aktivita ryb ale aj aktivita rybarov :) je pri vode sice chladnejsie a veternejsie, a casto aj dazdivejsie ako byvalo, ale verim ze nie kazdy rybar sedi doma pred telkou :) ake su Vase oblubene lokality v tomto obdobi? pripadne uz v zime? ja by som rad lovil po cely rok :) chstam sa piatok na Jazero, tak uvidime ako je to tam s aktivitou ryb... i ked pocasie mi velmi nepraje :D dajte vediet aj vy o vasich uspesnych ci neuspesnych rybackach v tomto obdobi
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod XpeterX » Štv Okt 20, 2011 7:39 am

Tak ja by som rad stihol este jednu rybacku v Kline (mrtve rameno Bodrogu) nedaleko obce Streda Nad Bodrogom. Pred rokom sme tam partia rybarov od 8:00 do 12:00 nachytali cez 30 stuk... Neboli to take :chvalenkar2: ale aj tak potesili :)
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Dravec » Štv Okt 20, 2011 12:46 pm

Peter:Ty si tam kupis hostovacku,ked ides do klinu na to rameno???Ci tam plati zväzovka??
Dravec

Poslaťod Martinbati » Štv Okt 20, 2011 12:47 pm

dnes Jazero od 7 do 12, nic moc... jedna plotica, celkovo par zaberov, jeden pekny premeskany. kostnaky dazdovky
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod stewik » Štv Okt 20, 2011 1:02 pm

Dnes Hornád, zopár mrien a kamarát lapil 47cm podustvu :)
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia