rarasto píše:Prišiel som tam cca 14:15 a nikde nikoho, teda aspon nie priamo pri ramene (nejaký ten chlap sa tam občas mihol a aj nejakí rybári boli na ľavom brehu nad splavom, tak som si vravel, že to bude asi jeden z Vás páni), chvíľu som váhal čo robiť, ale povedal som si, že možno len nikto nemal odvahu začať tak začnem ja – keď už som sa tam trepal cez celé mesto. Za asi 20 minút som naplnil 3 igelitky kopou prevažne plastových a sklenených fliaš a nejakých iných „drobností“. Keď som už bol na odchode tak som zbadal ako ma tam sleduje taký mladý týpek. Na moje „nazdar“ odpovedal vetou ktorá ma dorazila – „To ešte existujú ľudia čo samí od seba robia poriadok?“. Vtedy som si asi 5 sekúnd pripadal ako nejaký záchranca planéty, no po tých 5tich sekundách skôr ako trápny pako, ktorý nevie čo v sobotu po obede so sebou... S týpkom sme hodili krátku debatu, najprv som si myslel, že je jeden z nás, no nakoniec vysvitlo, že nie je rybár, ale iba miestny obyvateľ na prechádzke...
Keď to zhrniem, mám pocit že tie moje tri plné igelitky tej vode veľmi nepomohli ale tak čo už s Vami páni, keď mám pocit, že takých čo majú silné reči je aj tu na fóre viac... nápady máte možno fajn, ale namiesto menovania sa za otcov myšlienky, treba ich aj realizovať lebo inak vyzerajú ako PRÁZDNE gestá tých čo sa práve teraz škeria na nás na bilboardoch....
Ale som optimista (možno trochu nasr..ý teraz) tak verím že len Vám do toho prišlo niečo fakt súrne a nabudúce to už bude lepšie. Dajte potom vedieť ako ste dopadli...

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť