tento vikend som travil na mojej najoblubenejsej vode a tou je hornad.v skratke opisem ako to prebehlo....z piatka na sobotu sme boli styria,no len dvom lovcom sa podarilo nieco ulovit. to nieco boli kapriki:3 krat 2.5-3 kg a druhy kolega 3krat 6-7kg...ja som nemal nic,akurat chut nieco vypit

....sobota sa niesla v znameni hojnosti..nakolko moji dvaja znami odisli z miesta lovu pre nejake povinnosti,tak sme ostali dvaja,preto sme sli na navstevu za dalsimi znamimi,ktory lovili asi 1.5km vysie proti prudu...a tam sa dostavila ta hojnost v podobe mnoztsva piv,chlastu,zradla a pohody

.na co som doplatil,lebo miesto,ktore som chcel otestovat v ten vecer uz bolo obsadene tak sme sa vratili na povodny flek a ostali do nedele rana..podarilo sa nam zdolat dalsich dvoch kaprikov 4 a 7 kg a tri nam usli a jeden mensi kolo 40cm..takze v skratke jedna noc 8 prutov a druha 4 pruty:asi 17 zaberov,z toho zdolanych 8 kaprov od3 do 7 kg a jeden mensi kaprik...dost slusne na hornad ..najblizsie idem testnut novy flek potom dam info..
majo pisal som ti sukromnu sparvu,vlastne som ta volal na ten vikend na ryby,ale nejak som ti to nevedel odoslat,chcel som skusit aj sumca ,ale okolnosti nejak nepriali