HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod mirko123 » Štv Sep 10, 2009 11:08 am

V nedeľu som bol s deťmi pri súdkoch, chytali sme na syr, jedna mrena za druhou, nebolo kedy ani grilovať, super.
mirko123

Poslaťod rybopet » Štv Sep 10, 2009 7:49 pm

Eko-chodievame veľa trénovať aj do Krásnej až po KokšovB.,ale zatiaľ sme na sumca nenarazili.Pekné jalce áno.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod TATTOmen » Pia Sep 11, 2009 7:22 pm

EKO je to parada sumecek z hornadu.....mas pravdu,chystam sa dlho ,ale zatial nic,minuly rok som nebol a toho roku asi dvakrat,raz bol silny vietor ,padali konare do vody,nedalo sa chytat,utiekli sme prec,duhy pokus bol terz pred tyzdnom,co som opisoval,prisli tie sikovne burocky a bolo po rybacke,,,nejak mi to teraz cas nedovoli,a pritom je to nejalepsie obdobie pre lov na rieke a to myslim vazne,az dokonca septembra respektive do prvych mrazov sa daju chytit aj kapre na hornade...dalsi vikend by som chcel ist ,ale neviem,lebo zas hlasi nejake dazde ,ale nevadi budu huby... :D :D

sakra,mam jeden tutovy flek na sumca ,stopercentny, urcite som si isty,ale dostat sa tam neda s autom a peso je to daleko a tiez tam chodi diva zver,tak by som ho chcel skusit,no uvidim ci cas dovoli...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Eko » Sob Sep 12, 2009 4:02 am

Rybopet tak na krasnej su sumce, tak asi to je skor otazka casu kym ti nejaky skoci je ich tam plno od 20cm az po metrove aj viac len uz vela casu neostava na ich lov... mimch. aky jalcek sa ti podaril najvacsi?

TATTO tie tvoje huby :D :D ale nejaku tu prazenicku by som si dal :) ..inak vies aku ma vyhodu chodit na huby?..no nikto ta nezdzube ze si chytil nejakeho dubaka na rybku a kludne si aj toho dubaka mozes zobrat :D:D...to bol taky pokus o vtip no:D
Radsej prejdem k tomu sumcovi :D ..normalne som si predstavil to miesto az mi husia koza nabehla .Ale tak snad to bude stat za to uz ked tam pojdes.Ja tiez este chcem skusit jednu expediciu do divociny .Zajtra to bude asi geca.Mam taky pocit ze sa pohli zubace.
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod XpeterX » Pia Okt 09, 2009 5:54 pm

bratranec bol v utorok na Hornade a podarilo sa mu ulovit troch krasnych vypasenych KAPROV. Najvacsi 70cm dalsi okolo 60cm a este jeden cca 60cm (uz nepamatam presne) v priebehu 6 hodin. Nastraha kukurica. Dufam ze sa mi podari pridat fotku. a vsetci traja chlapici boli pusteni na slobodu tak snad poziju este nejaky ten rokObrázok
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Pon Okt 12, 2009 10:28 pm

Dačo napíšte!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod s0krates » Uto Okt 20, 2009 1:01 pm

Skúšal niekto dravce (zubáč,šťuka ostriež) na Hornáde tohto roku? Pochytalo sa niečo? Sa chystám cez víkend a bodlo by nejaké info.
s0krates

Poslaťod Eko » Uto Okt 20, 2009 6:15 pm

skus ist na krasnu jak je zeleznicny most a pod splav budes ho pocut ...su tam zubace ,sumce aj stuky len kto vie co sa ti zavesi :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod s0krates » Uto Okt 20, 2009 11:49 pm

..ok..dík za info..radšej mám hraničný Hornád, ale skúsim tam, aj tam..
s0krates

Poslaťod Mišo » Str Okt 21, 2009 6:19 pm

Co tak ist na pstruhy nedavno ich nasadili ... :D:D
Mišo
....
....

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia