4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod rybopet » Pon Nov 10, 2008 9:10 pm

Konečne dobrá debata o čarokrásnom,ale veľmi "ťažkom" Ružíne.Six a Brpa,radi Vás privítame aj na našom vláčkárskom stretku,ked budete mať záujem.Ak to nevezmete tak,že chceme"rozumy",ale že sa stretneme v družnej debate,alebo dáme spoločnú rybačku.Boleň je pekný,ja mám takého 35cm,ale že už sú také veľké som netušil
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod brpa » Pon Nov 10, 2008 9:18 pm

Ja na menšiu výnimočnosť tej mini zátoky verím,pretože odtiaľ pochádza moja prvá šťuka ;)
Oproti zátoke pri chatách? hmm zaujímavé..viem,že tam je taká plytčina kde som v lete videl aj jednu slušnejšiu šťuku.
Verím,že na dne nájdeš nejaký zaujímavý zlom a potom poreferuješ,že čo kde a ako.
Add. na zubáče som toho poskúšal už toľko,že ani nepamätám...najčastejšie sú to však kopytá od relaxu 10 cm tmavo oranžové a také čudné rybky od Berklyho,ktoré ani chvostom nehýbu,newien na čo je to dobré,ale tie su väčšie,majú okolo 15 cm
brpa
.
.

Poslaťod sixpack » Pon Nov 10, 2008 9:21 pm

Dakujem za pozvanie, v podstate som tu dnesnym dnom prvy krat (pozeram ze Brpa raz tolko), kedze svetova financna kriza, poklesom objemu vyroby nasej firmy ma prinutila vyuzit den necinnostou, tak som konecne zavital.
Navrhujem, ako som spominal, ak mate dake clny, tak dalsi pondelok (st. sviatok) na hradzi pod chatkami, od rana, celodnovka, dame hlavy dokopy a daco musi vyjst. Kupim si este predtym novy navijak, kedze rolnicka zanovneho Mitchelu mi okamzite pod tahom snury odisla. No a ked ja pridem s novou vecou na ryby, zarucene pojdu.
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod joysi » Pon Nov 10, 2008 9:25 pm

Sixpack: poslal som TI sukromnu spravu.
Inac ak nebude extra necas tak v ten pondelok aspon na pol dna by som aj ja s lodkou vybehol. /najradsej aj na cely len mal by som aj robit, uvidime .../
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod rybopet » Pon Nov 10, 2008 9:50 pm

Joz-nesúkromniči tu a povedz,čo máš nachystané a či ma berieš do člna!A žiadne drancovanie vody!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Nov 10, 2008 9:51 pm

jaaaj chlapci hned by som sa pridal ale sviatok treba robit aby clovek zarobil... za 100 percent sa oplati... nuz skusime zajtra trimte palce... poskusam na tvoje rady uz aj tvistre ktorym som doteraz neveril...
kura11

Poslaťod brpa » Pon Nov 10, 2008 10:04 pm

rybopet,ďakujem za pozvanie...ale 17. už niečo mám..a myslím,že tie rozumy by som bral skôr ja od Vás ;)
Mám ešte jednu prosbu na Vás všetkých,čo čítate a prispieate na toto fórum.Mám tu foto ryby,ktorú som našiel 30. októbra za Bujanovským tunelom,ešte trošku chuderka dožívala...rád by som vedel čo je to za druh,myslím,že vy viac skúsenejší rybári asi budete vedieť...
ObrázokObrázok
brpa
.
.

Poslaťod sixpack » Pon Nov 10, 2008 10:10 pm

povedal by som ze je to cerebla, tromf domorodych a presovskych rybarov, drziac sa hesla "ešči zakurim a až tak šeknem" ... krasna rybka, v okoli Kosic som ju nevidel, podla niejakeho clanku v casopise PaR sa nachadza v hornade nad ruzinom ... a tiez v niejakom presovskom jarecku, tento vikend som ju videl nazivo, kolegovi sa podarila jedna do cerena ...
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod joysi » Pon Nov 10, 2008 10:23 pm

Rybopet: jasne. Mas miesto u mna. Beriem Ta do clna, ale musis prist pomoct nalozit...
Ja som uz parkrat bol s clnom ale cez pracovny den, co zas Ty nemozes...
Vidis keby si bol mohol tak Ta naucim ako sa chytaju 39.5 cm-trove ostrieze .... :D :D :D
Rybo, a ake drancovanie ? VEd toho roku nemam ani jedneho zubaca privlastneneho ani 1 stuku. Len 2 ci troch kaprov, aj to som len daroval... ZObral som nejake pstruhy a par ostrieze ..

sixpack: jasne ak nebude extra zle pocasie tak sa vidime v pondelok ..
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod dr.david » Pon Nov 10, 2008 10:40 pm

je to urcite cerebla
dr.david
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia