od brandys » Štv Sep 18, 2008 9:51 pm
roces: Vieš čo, ani neušlo. Ten čas čo sa tam nabrodíš po tom blate, vieš, hrozí tam úraz jak hovado z pošmyknutia. Netreba tam veľmi chodiť, za tie 4 hod. jeden pstružík? Ja som z takých blbostí už vytriezvel, tiež som si to donedávna hovoril, ale...! To nie je starostlivosť o revíry, všetko sa to necháva"dajak budze". Pozri, keby sa tam ozaj starali o revír, tak tam vidíš kontroly. Ja som tam zažil jednu jedinu kontrolu. A pritom každy z nich musí vedieť, že to je ideálne miesto pre mäsiarov. Ty tam prídeš s plnou krabičkou umelých nástrah a si rád, že si na čerstvom vzduchu. Ale na opačnom konci chytajú traja na sušenú krv a potom všade vytrubujú ake pstruhy pochytali normálnym spôsobom. Prisampačku, nikdy som nevyskúšal tú sušenú krv a filety na ťažko. Tak sa tam chytá. Videl som, poznal som tých ľudí z videnia, ja som preväzoval woblérik za woblérikom a nič. No oni vedľa za 20 minút surovo na ťažko 3 krásne 40-tky. Nezávidim ale pohrdám!