Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod RoCk » Uto Jan 05, 2010 12:50 pm

ked sa mi dnes podarii vybavit papiere tak este tearz niekedy zebehnem zachytat podla pocasia ....dajake mreny na hornad ......velmi beruu na tvrdy syr ..s mrenami je sradne su velmi bojovne ale inac meso nic moc ..minuleho roku sa mi podarilo cez leto chytit pekn 64 a 56 cm mreny a v silnom prude dost makacka v tej silnej vode to bola :D
RoCk
.
.

Poslaťod maro » Pia Jan 22, 2010 12:36 pm

maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod XpeterX » Pia Jan 22, 2010 4:31 pm

jj mreny maso nic moc, este som ho sice ani nejedol ale pocul som :) A kde by sa oplatilo ist v tuto nevhodnu dobu na tie mreny? ktory usek odporucas? predpokladam e to nieje ziadne tajomstvo, ved nejde o sumca :) a zdolavanie je celkom sranda, pamatam ked mi zabrala 30cm mrena na kostnaky a bral som podberak (naivka) :D
XpeterX
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Sob Jan 23, 2010 9:49 am

A že niet miesta na zemi kde padajú pečené holuby do huby. Nie sú to síce holuby, ani pečené, ale keď poriadne roztiahneš papuľu svojej starej tak jej tam tie ryby pekne vhupnú. :twisted:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod hlava » Sob Jan 23, 2010 6:52 pm

pekne video z hornadu len skoda ze tie lipne su trochu bledsie
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kubo Fabian » Uto Jan 26, 2010 2:21 am

na hornade pri druzstevnej videl vcera kamarrat krdel asi 50 kormoranov...nemal ani zaber, no zachytil jednu peknu mrenu ktora plavala na hladine znicena od kormošov...videl viac ryb plavat :// :evil: :evil: :evil: :evil:
Kubo Fabian

Poslaťod Sten » Uto Jan 26, 2010 9:04 am

Za chvilu to na Hornade bude vyzerat ako na Orave a Hrone po naletoch kormosov - mrtve vody od tych nenazratych vrahov. Je potrebne s tym nieco robit pani kompetentny lebo vysledky budu nedozierne. Prispejem na naboje.
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Jan 26, 2010 12:59 pm

Sten duhaky nam nevyzeru, tie su este v sadkach... tak si 16.4. zachytame :-))))
kura11

Poslaťod Sten » Str Jan 27, 2010 8:44 am

Tu neide o nasadene duhaky, no chodievam chytat aj na Oravu ( okolie Kubina a pod. ) , rieky su tam krasne ale co mi domaci poukazovali co tie vtaky dokazu tak som bol zhrozeny. Je to banda vrahov co rozsievaju smrt ( pre ryby ). Staci ked ich nechame trosku na pokoji a Hornad bude prazdny to mi ver. Ako som uz napisal prispejem na naboje.
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod gumkač » Str Jan 27, 2010 10:36 am

Pozrite si stranky L.Mikulaša,čo tam robia pre zachranu rýb......spoločne poľovačky. Pridali sa už aj ine organizacie aj tu na východe. M inule bolo sedenie predsedov PZ s rybarskymi na povodí Torysy a začalo sa to už riešiť.....je to ale malo,lebo tu strelia a presťahuju sa inde,je potrebna koordinacia....
Poľovníci sa hlásia a maju zaujem ,je to uverejnene na ich strankach www.lovuzdar.sk a vedia o výnimke v love kormorana....lenže koľko poľovníkov sedí aj pri nete ????
jednoznačne chýba kordinacia a spoločne poľovačky v stanovený čas a opakovane..... spravne bolo tu spomínane.....kompetentní.......
Žilinskí hradní pani by mali nadviazať spolupracu celoplošne a na celom uzemí ...... :!: :!: :!: :!: :!:
gumkač
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť