4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín 2010

Poslaťod Sten » Uto Júl 13, 2010 8:33 am

Zdravim. Vystup na zastavke Ruzin , rychlik tam nestoji ale vrbovnik ano. To je jedna zastavka pred Margecanmi. A chod dole k vode , su tam pekne miesta na kupanie aj stanovanie , je tam taka mala utulna krcmicka. Capuju Saris. Pekne miesto . A co sa tyka rybacky , je tam na kamenoch vlavo super na dravce. Chodza cca 2 minutky od stanice takze blizko. A moznosti je tam viacej , nieje tam len jedno miesto. Lovu zdar. :)
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Salmo.Marek » Uto Júl 13, 2010 11:57 am

sten: Nie je náhodou zastávka ružín nad vyrovnávačkou ?? :)..zijdes dole zo zastávky a si na pstruhovke ne?? :)
krutibrko: Radsej by som ti radil to čo rotteno ist na opatku, minuly tyzden som tam isiel SAD autobusom a v pohode sa tam da dostat, vystúpiš z busu a za 20 sekund si pri vode a je pravda ze tam je aj čisto (tá zastávka sa volá opátka-hotel ruzin (alebo pod kaštielom))...a aj kapríky tam berú :)
Milujem prívlač :)
Salmo.Marek
....
....

Poslaťod hlava » Uto Júl 13, 2010 3:20 pm

ak si budes kupovat listok tak to je Košické Hámre,,most a nie opatka ruzin neviem odkial slovo hamre ale je to tak.. A ak ides na vyrovnavacku tak je to zastavka ruzin ale pozor nestoji tam kazdy vlak
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Uto Júl 13, 2010 3:39 pm

Tak to zhrniem:
- Pri moste oproti Bradanu - je to autobusová zastávka Košické Hámre. Pre nevzdelancov ako napr. Hlava (ktorý mimochodom nemá na prútoch ani poriadny hook keeper ... hanba) tam bola ešte pred napustením priehrady rovnomenná obec.
- Nad VVN Ružín - je to vlaková zastávka Ružín. Pre ... ETC ... tam bola ešte pred napustením priehrady rovnomenná obec. Ibaže by som sa mýlil ... :-)
- Medzi Margecanmi a tunelom je Rolova Huta, to miesto, mám dojem, mal na mysli Krutibrko

Inak ja osobne tiež odporúčam časť okolo Bradanu. Je tam bezkonkurenčne najčistejšia voda v Ružíne. Teraz sú tam síce tri prdele ľudí, ale kde nie sú, že?
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Krutibrko » Uto Júl 13, 2010 9:12 pm

Aký je stav vody na Rolovej Hute? Zaujíma ma čistota a možnosť plávania... :)
Krutibrko

Poslaťod hlava » Uto Júl 13, 2010 9:20 pm

krasny lexikon.... :D :D :D
PS: Inac blahozelam k peknemu umiestneniu
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Str Júl 14, 2010 9:44 am

Chlapci maju pravdu , zastavka Ruzin je skorej. Ta Rolova Huta je zastavka pred Margecanmi. Momentalne je tam celkom cisto. No zalezi na tom. Viac menej spina a bordel je vsade. :( Ja by som si vybral tu Hutu. Lovu zdar
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Krutibrko » Str Júl 14, 2010 12:47 pm

Čo je na tom pravda, že je na Ružíne zákaz stanovania?! :cry:
Krutibrko

Poslaťod Salmo.Marek » Str Júl 14, 2010 3:46 pm

Somarina na celom ružine môžeš stanovať aspon jak ja viem :)....okrem múru samozrejme :D :D
Milujem prívlač :)
Salmo.Marek
....
....

Poslaťod XpeterX » Uto Aug 03, 2010 9:24 pm

Neviem podrobnosti ale teoreticky to stanovanie moze byt zakazane ale prakticky to nie je mozne. Dnes by teda rozdali slusne mnozstvo pokut okolo opatky, sivca... No takze moja dnesna rybacka zacala o cca 15:00 v pondelok a skoncila o 18:00 v utorok. Prvy zaber o cca 18:00 na vanilkovy "rohlik". Nikto nic nechytil cez den takze potesilo (43cm kapor). Heh ked som ho pustil prisiel za mnou z vedlajsieho stanu ujko ze preco som ho pustil a ja mu vravim ze si pockam na vacsieho ;) On na to ze ci neviem ako sa to robi: "musis tak napisat 43 aby sa dal vymenit za vacsieho a spravit z toho cisla cislo 48, 53, 58 atd.." ze mam pocuvat starsieho skusenejsieho.. som sa pobavil. Vyviezol som posledny krat o 22:00 boilis a opat rohlik a prvy zaber bol o 4:00 na boilis, paradna vrcana, ozivenie. Von sa dostala 53ka. Dalsi zaber od 22:00 po 8 hodinach cakania ale len nieco okolo 35 a este pri baleni stanu som opat o 18:00 zasekaval 33ku po 7 hodinach od vyvezenie a to bol na haciku opat vanilkovy rohlik (ani som nedufal ze tam este moze byt, ale tak bolo mrtvo ze to nemalo zmysel menit celyh 7 hodin, no ale predsa. (mam pocit, ze ten pan vedla celu noc chytal na kostnaky alebo chlisty lebo mu to tam pipalo celu noc, cisto jak v nejakej herni... ale neviem ci dal von nejakeho s mierou v ten vecer).
XpeterX
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť