4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod Sten » Pon Máj 31, 2010 3:16 pm

Vdaka za odpoved. Dumem kam na ryby a nemam kde. Chcel som bud Kechnec alebo Ruzin. Ale Ruzin mutny a spinavy a Kechnec ma zly pristup.
Kedze stale prsi. No uz len nejake strkovisko.
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod djnasty » Pon Máj 31, 2010 7:52 pm

Dnes som isiel kolo ruzina tak ho vypustaju stale pre istotu lebo furt prsi od bradanu je voda celkom v pohode ale uz pri margecanoch je riadne zamutena a pocuj srac kechcen vobec neskusaj lebo nemas sancu sa dostat k vode jedine ak mas buldozer sme tam boli na zahajenie a nas skoro hornad zatopil este dobre ze mame nejake tie kontakty na tazke stroje lebo by sme nevisli urcite este jena vec do buducna ak sledujes hladinu tokov tak na kechcen nechod vobec ked hladina presahuje 290 cm lebo vtedy sa uz vylieva s koryta a uz tam mozno ani ryby nesu zobralo ich ku susedom madarom :D takze asi tak
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Uto Jún 01, 2010 8:23 am

Dakujem za odpoved Djnasty. Asi si cez vikend zatopim do krbu a budem sediet doma. Ked neprestane prsat. Sak toto uz nieje normalne. :(
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Uto Jún 01, 2010 7:29 pm

Veru, že nie :!: Ale ani národ na tom nie je lepšie. :twisted:

Pokiaľ ide o normalitu. :lol:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod XpeterX » Str Jún 02, 2010 3:44 pm

vcera ruzin od 16:00 do 20:00 len take slabe tuky na kuku ale o 19:00 jeden kaprik 45cm. keby som ostal dlhsie bolo by ich viac ale to pocasie sa uz fakt nedalo :D
XpeterX
Diskutér
Diskutér

VN Ružín 2010

Poslaťod tim51 » Str Jún 16, 2010 7:59 pm

Dobrý deň,chcel by som sa informovať o stave revíru VN Ružín.Som z Košíc a chystám sa na víkend do Košických Hámrov,kde mám chatu pri vode.Preto by som sa chcel opýtať aké povolenie by som si mal a kde vybaviť.Mám už zaplatené kaprové povolenie miestne pre Košice a bolo mi povedané,že sa dá vybaviť hosťovačka na Ružíne.A ešte mohli by ste mi poradiť,či sa dá chytať niekde v blízkosti Košických Hámrov,tak aby som sa nevzdialil veľmi od chaty?Ďakujem a prepáčte ak som dal tento príspevok mimo tém,na to určených,ale som na tomto fóre prvýkrát.
tim51

Re: VN Ružín 2010

Poslaťod Thommaso » Str Jún 16, 2010 9:03 pm

Hostovacku mozes kupit v rybarskom dome - na tejto stranke su uvedene strankove hodiny. Popripade tam skus zavolat. V okoli hamrov sa da chytat asi vsade kde sa dostanes k vode, je tam aj relativne cista voda (sice teraz po zaplavach neviem ako)
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod tim51 » Štv Jún 17, 2010 7:34 am

Ďakujem ti veľmi pekne.Teda vravíš,že sa dá všade v okolí hámrov a to aj keď mám chatu rovno pri vode,tak možem tam na tom mieste chytať?A koľko bude stáť tá hosťovačka?Lebo na tom cenníku,čo je na stiahnutie pre košických rybárov sa uvádza Ružín za 40 eur a to si myslim je drahe len na 1 víkendovku.
tim51

Poslaťod rarasto » Štv Jún 17, 2010 12:22 pm

Kedysi stálo hosťovacie povolenie na 1 deň 200,- SK, 1 týždeň 500,- SK. Neviem či sa to menilo ale mám pocit že nie. Len to treba prerátať na eurá. Ak už má človek internet treba hľadať, keď človek nenájde sumu tak nájde aspoň t.č. na predajcu (http://www.srzrada.sk/index.php?n=Povolenia.Predajcovia), prípadne treba rovno zavolať na zväz (t.č. je v miestnom rybárskom poriadku). Alebo ešte jedna možnosť - podobné otázky treba rovno adresovať kompetentným v sekcii "Návrhy a otázky" (na tejto stránke) a počkať si na odpoveď. Podobná otázka tam už tuším aj pár krát bola, tak možno by nebolo odveci si tam "zalistovať"...
rarasto
....
....

Poslaťod djnasty » Štv Jún 17, 2010 1:48 pm

Tim1 ahoj pocuj ak mas chatu na ruzine a budes tam chodit pravidelne celu sezonu tak sa ti neoplati kupovat hostovacku na stranke si videl dobry cennik je tam danne 40eur ale to nieje na vikend ale na celu sezonu tak zalezi od teba ci tam bdues chodit chytat ryby pravidelne alebo len jeden vikend ak jeden vikend jednoznacne treba zakupit hostovacku a ked nie tak normalne ist na rybarsky zvaz a dokupit sezonnu povolenku na ruzin takze tak
djnasty
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia