4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod TATTOmen » Sob Aug 29, 2009 11:23 pm

boli sma cca 10 dni pod sivcom na luke,,lovili sme cisto sumce az na jedneho co sa pokusal o kapra...no nic moc za cely ten cas sa nam podarilo zdolat 5 fuzacov 70-118cm.nepremenit asi 8 zaberov...
kapriki kolegovi brali len tak poslabsie a aj to len take mensie,viac sa to tam sustredilo na sumcov...skoncili sme rybacku pred tyzdnom v nedelu...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Abyss » Ned Aug 30, 2009 3:02 pm

TATTOmen píše:boli sma cca 10 dni pod sivcom na luke,,lovili sme cisto sumce az na jedneho co sa pokusal o kapra...no nic moc za cely ten cas sa nam podarilo zdolat 5 fuzacov 70-118cm.nepremenit asi 8 zaberov...
kapriki kolegovi brali len tak poslabsie a aj to len take mensie,viac sa to tam sustredilo na sumcov...skoncili sme rybacku pred tyzdnom v nedelu...

nebol si nahodou skusat vlacit sumce na privlac zo Shelfu 270???.......ak si to nebol ty tak asi tvoj kolega. taky pokerovany a mal Speed mastra od shimana. Ja som bol vtedy na kapre na opatke a videl som vas jak ste vybrali 4 za dve asi zaverecne noci. potom mnohi pomizli, ale vystredali ich dalsie dva bivaky u vas. ja som nachytal kapriky okolo 2 kg asi zo 10. liezli mi na nervy v tom dazdi.

dnes som sa vratil z pod sivca. dva noce na bojky, ale ani tuk :( mozno nabuduce.
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen » Pon Aug 31, 2009 8:09 pm

abyss.........
nie ,zo mnou si sa nestretol ,aj ked aj ja som pokerovany...TATTOOmen :D :D ,bol to kamos a spominal ,ze sa niekto k nemu prihovoril a cosi povedal o privlaci na sumce a kedze som uz o tvojej technike nieco pocul,ta moja otazke k nemu v ten cas znela :ako vyzeral ??po strucnom opise som mu hned opovedal :to bol ABYSS ;) ;)
nikdy sme sa sice este nevideli,no viem o tvojich niektrych vychadzkech za sumcami,to viez jak kaprari,ci privlaciari,alebo sumciari,informacie si rozdavaju..
pod sivcom je dobra rybacka,ale na pocudovanie sme tentokrat mali zabery len z bojok,ktore sa tahali viac na lavu stranu,co si neviem vysvetlit,lebo po ine casi nebola nudza o zaber ani blizsie k mostu...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Marek.Adamek » Uto Sep 01, 2009 7:23 pm

pred tyzdnom sme boli na 3 dni na opatke a vysledok prvej noci (prisli sme vecer v piatok): 3 mierove kapre 48,49,55 cm, ostatne kapriky...bolo ich asi 15 ale vsetko len tie nasady 30-35cm...v noci dva male zubaciky na rybku, a na druhy den: cez den ani zaber,...vecer vytiahnem privlacovku a dajake rotacky ze idem po brehu povlacit no ta vlacim tak od piatej do deviatej a chytil som 3 duhaky blizko vtoku opatky: 43,42 a 34 cm a vsetko na nulku rotacku, potom som este chytil maleho zubacika a ostrieza 30cm...pridem naspat a kamarat (mal jednu udicu na sumca, jednu na kapra)...drzi v ruke sumciarku a ze nieco taha uz 15 minut nakoniec hovno (asi sumec ale sa vypol pri brehu..asi zle seknuty alebo co)...tak sme vyniesli 3 udice na kapra a ja jednu som hodil na dazdovku...vysledok druhej noci: 1 kapor lysec 64cm (na tu dazdovku co bola hodena 10 m od brehu), a 5 malych kaprikov(30-40cm), rano sme zbalili a ja ze idem este povlacit....2 ostrieziky 22,29cm...a este jeden pstruh duhovy 38cm na jigu...a isli sme domov...no proste krasna rybacka...
Marek.Adamek

Poslaťod Abyss » Uto Sep 01, 2009 8:54 pm

TATTOmen píše:abyss.........
nie ,zo mnou si sa nestretol ,aj ked aj ja som pokerovany...TATTOOmen :D :D ,bol to kamos a spominal ,ze sa niekto k nemu prihovoril a cosi povedal o privlaci na sumce a kedze som uz o tvojej technike nieco pocul,ta moja otazke k nemu v ten cas znela :ako vyzeral ??po strucnom opise som mu hned opovedal :to bol ABYSS ;) ;)
nikdy sme sa sice este nevideli,no viem o tvojich niektrych vychadzkech za sumcami,to viez jak kaprari,ci privlaciari,alebo sumciari,informacie si rozdavaju..
pod sivcom je dobra rybacka,ale na pocudovanie sme tentokrat mali zabery len z bojok,ktore sa tahali viac na lavu stranu,co si neviem vysvetlit,lebo po ine casi nebola nudza o zaber ani blizsie k mostu...

ja nemam stastie na ruzin :( dnes som bol na noc vlacit sumaky, ale figa. nejde mi to na ruzine :/ 13 noci som uz stravil s bojkami, podvodakmi, tyckami a neviem cim este a nic. opatka, kozinec, sivec stale prd. mal som na plavak, bez na hladine pod hladinou, stlpec ani hovno. so sonarom najdena voda jak z knihy a furt prd. raz akurat sa mi zdvihli dva na vabnicku na opatke, to vse :( inac v nedelu vybrali pred sivcom 160-ku na vabku a katli ho???tie sumaky co ste pochytali ste pustali???

sak niekedy mozeme vybehnut spolu. do konca septembra chcem este skusak sumaky a potom uz kapre.

maj sa.
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen » Štv Sep 03, 2009 8:03 pm

niekde bude chyba ,ked nemavas ani zaber .ABYSS..
no ja tiez niesom profik cez sumce,ale obcas sa zadari,vsimam si vela veci,sledujem cas ,vodu ,pocasie,rocne obdobie atd...proste nejak tak sa snazim ulovit rybu ktoru prave chcem lovit...
ja tiez este chcem vybehnut na sumca a potom kapre,ale to vsetko by som chcel skusat hlavne na hornade,,kapre viem ze pojdu{ak sa nezakali ,alebo prilis nezdvyhne voda po nejakych tych jesennych dazdoch},ale sumce neviem,este som to malokrat skusal aby som to mohol nejak posudit...

zajtra chcem ist na hornad,ale hlasi blby cas ta neviem...uz som bol dnes pozriet nove miesta ,jedno je bomba,ale rovno za chrbtom by si mal v noci diviaky :o :o ,auto som uz tak dodzubal,dnes sa mi podarilo aj chladic tuknut a skrivit,ale co uz ked ma rieka a divocina tak velmi laka....

ved daj echo keby si nkiede isiel ABYSS a mozno sa stavim ,alebo pojdem tiez,,,alebo naopak,ako vravim zajtra idem na hornad a ak bude blbe pocasie,idem na ruzin na jednu noc..
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Štv Sep 03, 2009 9:41 pm

Ab-čítal som článok v SR,dobrá práca!Problém je v tom,že prezrádzaš spôsob a metodu,ktorú bude používať tisíc rybárov.Ale asi by sme sa potom nič nové a objavné nenaučili. :)
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Abyss » Pia Sep 04, 2009 2:19 pm

rybopet píše:Ab-čítal som článok v SR,dobrá práca!Problém je v tom,že prezrádzaš spôsob a metodu,ktorú bude používať tisíc rybárov.Ale asi by sme sa potom nič nové a objavné nenaučili. :)

Ono zas ti neuverejnia, len tak hoci co. Ja sa snazim, ako viem a poviem ti, ze aj ked sa naucis vela, tak este si nevyhral. uz som stretol par ludi s plandavkami, ale kym to nemas v ruke a necitis kedy to moze ok, tak i tak nic nechytis. stastie je ale svina :D

Ja som chcel skor o kaproch pisat, ale kaprariny je strasne vela a niesom este na takej urovni, aby ma uprednostnili pred ostatnymi :/ mozno v buducnosti. pracujem na tom :D
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod joysi » Pia Sep 11, 2009 4:10 pm

Vcera na Ruzine. Od 17tej do 23.15 .. Bezrybka :(
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod kura11 » Pia Sep 11, 2009 11:06 pm

Joy teraz je ruzin ako zakliaty, bol som pred tyzdnom s bratom od tej 2 hej do 8 mej a lapil som len jedneho ostrieza a brat mikro zubacika... presli sme opatku, margecany most, bufet pockaj a este kamene pri tuneli... bieda... nechapem... chytali sme na amlicke tvistriky a smacky, vobec sa neoplati... joy treba chodit na duhose teraz dokial su...
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť