4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod rybopet » Uto Nov 18, 2008 10:09 pm

Však sme sa pýtali,či nie ste z netu,a odpoved bola,že nie,tak neviem...
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Uto Nov 18, 2008 10:12 pm

Moment,najprv sme stretli dvoch rybárov na brehu v zátoke a potom troch na takom malom výbežku.Tak však six si sa mohol opýtať,nevadí,dáme stretko inokedy.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod sixpack » Uto Nov 18, 2008 10:14 pm

Presne tam ... dvaja kamarati tam chytali na rybku, tak som sa za nimi zastavil (boli bez zaberu) ... prvy zaber som mal asi 15 min po vasom preplaveni na druhu stranu .... aj ma napadlo ci to nie ste vy ... kto ste boli v clne, ty Joysi a Rybopet ?

Inac velmi dobre miesto, malo ludi tam chodi, pristup dobry, len velka stratovost jigov z brehu ...

Trochu ma zarazilo jak ste tam hadzali pod breh ... okolo brehu uz nevidno ani ostrieze ...
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod joysi » Uto Nov 18, 2008 10:18 pm

Ano . Ja a Rybopet. Uz sme boli zufali. Hadzali sme v hlbke 10-20 metrov .. Tak sme isli aj do mensej vody .. To miesto poznam. Par krajsich ostriezov sa tam chytilo. Sem tam mala stucka. Chytil si tam uz aj zubacov ?
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod sixpack » Uto Nov 18, 2008 10:25 pm

Ten odkaz co som tu minule nechaval, to bolo z tohoto fleku, 25.10. ... odvtedy som tam bol parkrat, ale asi len dva nevyrazne zabery, az teraz to bolo trochu veselsie ...

http://free.zoznam.sk/openMedia.php?pat ... 11befc8af0
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sixpack » Uto Nov 18, 2008 10:29 pm

sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Str Nov 19, 2008 8:25 am

Cawtw ja som siel vcera na ruzin do margecan ae dlho som sa nezdrzal, neskutocne vcera prituhlo hlavne tam bolo rano -6 !!! asi hodku a pol som vydrzal ale bolo to trapenie, ocka mrzli jak dive, a uz ma nebavilo ich po kazdom hode rozmrazovat o prstoch na nohach a na rukach ani nehovorim, tak som sa presunul n jedno KE styrkovisko tam to bolo tiez velmi slabe, prv som na nejaku nastrazenu pytliacku vytiahol asi 55 ku stuku ktora uz bola zazrana ale vyzerala v dobrej kondicci tak som odrezal ocelove lanko a pustil spet, pytliacku som porezal a vyhodil... je to smutne, ludia su hyeny... potom jedna mensia na rotacku a to bolo vsetko... skusal som jak povrchove vobletry tak gumy, shad rapy... vsetko marne...
kura11

Poslaťod rybopet » Str Nov 19, 2008 7:11 pm

Six-Joysi mi neveril,že tie veľké zubáče v metrovej hlbke hned pri brehu sú fatamorgána,preto to silou mocou hádzal len pod briežok :lol:
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Štv Nov 20, 2008 8:00 pm

Jaaaaj dneska som pokracoval od rana v dobijani ruzina, hned rano to zacalo slubne ked sa mi pri nohach vynaral vobler tak sa za nim vynoril aj zubac odhadom 70-80 cm takeho som ece nazivo nevidel krasny, ale ako sa vynoril tak sa aj ponoril spet a viacej som ho nevidel, po tomto kurioznom zazitku som potom celi den uz nezavadil o ziadnu rybycku, mozna preto lebo som tahal kpyta 15 cm a voby 10-13 cm, prechytal som za tunelom, margecansky most, opatku, nikde nic... od bezrybky ma zachranili dve potocaky na jednom potoku... xi xi..
kura11

Poslaťod sixpack » Štv Nov 20, 2008 8:26 pm

kura, ze ta furt taha do tych Margecian, ved to tam je otrasne ... a hlavne dost plytke na tuto dobu ... "ponor" sa dalej ... co sa Opatky tyka, nepoviem, mam to tam rad, ale do Oktobra, teraz to tam vyzera dost mrtve ...
sixpack
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť