stewik píše:Nemá niekto foto alebo video zo zarybňovania ??? by ma zaujímalo ako to vyzerá a prebieha
IG0R píše:stewik píše:Nemá niekto foto alebo video zo zarybňovania ??? by ma zaujímalo ako to vyzerá a prebieha
na hlavnej stranke su nejake fotos:
http://www.srz-ke.netkosice.sk/hospodarska-galeria.php
Cronicle píše:Už len to, že keď zverejním svoj úlovok a napíšem kde som bol, priťahuje "rybárov", ktorí si nedokážu vodu prechodiť, ale chodia iba na miesta, kde niekto mal nejaké úlovky. Kde si chytal, na čo si chytal, od kedy do kedy si chytal, akou technikou si chytal..Závisť je častokrát silnejšia ako zdravý rozum.
Ostáva však otázkou, či zarybnenie niektorých častí kaprového Hornádu bolo skôr o zarybnení, alebo "naplnení mrazničiek mrazničkárov"...
plavec píše:basta - pouvažujme do budúcna nad možnosťami zarybnenia na viacerých úsekoch Hornádu. I za ceny dobrovoľnej finančnej zbierky na transport, bezištnej výpomoci dobrovoľníkov pri vysádzaní, máme svoje autá, nejaké prepravky by sa možno tiež dali vybaviť. Ryby po dovezení do KE by sa povyvážali tam, kde sú najväčšie balvany, prúdy, korene a mimo bežných lovných miest našej "rybárskej obce". Systém a kontrola vysadenia sa dá premyslieť a dohodnúť (napr. 1 člen RS + 1 dobrovoľník s vlastným autom a na jeho náklady + foto(video) dokumentácia z vysadenia pre účely MO SRZ).
Do odbornej stránky vysadzovania rýb sa ale nevyznám. Basta ty si na to odborník, možno by si vedel niečo skombinovať.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť