NÁČINIE

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: NÁČINIE

Poslaťod Thommaso » Str Jan 21, 2009 7:51 pm

David, simms L2 brodaky + L2 topanky. Set za vybornu cenu... u nas na furci maju akciu a stoji kolo 300 €. Ked vezmes cez sportfish, s postou bude stat nejakych 215 € . L2 mam aj ja, ja som ich bral z ameriky a mal som ich bez topanok za nejakych 200 €. L2 brodaky su vyborne, lahke. Len musis najst svoju velkost. Ja mam L, som spokojny. Na strankach simms najdes presne rozmery, len musis preratat z palcov na centimetre.
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Thommaso » Str Jan 21, 2009 7:52 pm

Jo, ked chces za vybornu cenu, tak vision flywater :) Ale simms je simms, goretex....
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Thommaso » Str Jan 21, 2009 7:56 pm

simms L2:
http://www.sportfish.co.uk/products/366 ... _Sale.html

vision flywater:
http://www.harrissportsmail.com/Models. ... elID=15651

Simms kupujes osobitne topanky, osobitne brodaky. Vision kupujes brodaky a topanky mas zadara. Obe su vyborne ceny, ja by som bral simms - vision ma topanky vraj shit. No ked su zadarmo :)
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod fisherman » Štv Jan 22, 2009 1:07 am

THOM uz aj simms robi brodaki z botami spolu .ked tie vision maju boty zadarmo tak to nebude nic moc :( boty su fakt zaklad musia bit kvalitne aspon ten filc zospodu a najlepsie z ocelovimy hrotmi 8-) lacne boty za rok vyhodis mam s tym skusenosti nevydrzia ani jednu dobru sezonnu ;) davaju velmi slabi material aj simms mal paru modelov co stali za nic :? zlepsily sa uz ale vtom boty co stali 200$ dali za menej ako 50$ nestali zato ;) radsej kupit raz a >>>>>>> uz viete sami 8-)
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Thommaso » Štv Jan 22, 2009 1:33 pm

Fish, simms L2 topanky su jak na tom? Te si filcovou podrazkou bez hrotov
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod fisherman » Štv Jan 22, 2009 3:50 pm

thom l2 uz dopredavaju v od roku 2009 uz simms prestal robit boty z filcami vo vode to robi problem male casti ktore odpadnu oskrabu o kamen potom chyti sa to za ziabre ryb ryby kapu a pod problemy >> ja osobne bi som bral iny model napr rivershed cenovo asi tak isto vydrzia urcite viac . pozeral si freestone velmi dobra cena a dobry material akurat su trochu tazsie ako ine modely .opitaj sa caddisa ako je znimy spokojny ;) ja osobne mam guide boot z hrotmi nic lepsie som zatial na nohach nemal aspon moj a paru ludi z okolia co ich maju nazor ;) http://www.simmsfishing.com/site/xdpy/sg/BOOTS ;)
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Thommaso » Štv Jan 22, 2009 4:50 pm

Diky za cenne info Fisherman! V blizkej buducnosti ti napisem maila ;)
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod fisherman » Štv Jan 22, 2009 5:23 pm

nie je zaco rad pomozem ;) mas moj e_mail ?? icq som zrusil mam len skype ked chces
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Thommaso » Štv Jan 22, 2009 5:39 pm

Neviem ci mam, moj je tomas.borov@gmail.com mam aj skype, myslim ze tomas.borov ale nesom si isty, teraz nesom doma ta neviem skontrolovat. Posli mi prosimta na moj mail ten svoj aj skype, urcite sa ozvem. Mam pre teba nieco 8-) resp nemam ale budem mat ;)
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Pia Jan 23, 2009 9:52 am

Pace> Máš SS ohľadom bukonite ...
maro
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť