Martinbati píše:bobo-tak jasne, ale ked mas potocik siroky 3m, tak nemusis s prutom ani hadzat, staci spolavovat... a takto po lesiku po cistom potoku by som veru siel trocha posusit, ak tam nejake ryby su...zatial zial neviem, nik sa nevyjadril na tuto moju otazku ohladom malych pstruhovych potokov tu v okoli...

stewik píše:Martinbati píše:bobo-tak jasne, ale ked mas potocik siroky 3m, tak nemusis s prutom ani hadzat, staci spolavovat... a takto po lesiku po cistom potoku by som veru siel trocha posusit, ak tam nejake ryby su...zatial zial neviem, nik sa nevyjadril na tuto moju otazku ohladom malych pstruhovych potokov tu v okoli...
Ti potom ukážem miesta na Myslavskom potoku v lesoch kde som malé prstruhy videl

Cronicle píše:a to je aké muškárenie, keď pôjdem na minipotok a budem splavovať muchu? to mi na to stačí aj palica z liesky....

Martinbati píše:Cronicle píše:a to je aké muškárenie, keď pôjdem na minipotok a budem splavovať muchu? to mi na to stačí aj palica z liesky....
http://www.mrk.cz/rybarska-videa.php?id=10017
pozeraj a plac

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť