HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod TATTOmen » Pon Nov 10, 2008 9:40 pm

sixpack...nieje to pri kechneci,skor torcha vysie,ale tam su vsade..kolo kechneca chlapci pochytali stuky kolo 80cm,no s privlacou je to bieda a to myslim vazne..
oblast pri sutoku som tiez parkrat navstivil ,ale okrem jalcov som tam nemal nic,inac krasne psruhy,to viem ocenit

ryb...ani ja som to necakal,no v tu noc brali,ale len na rybku a len na vleku rybku nad 15 cm,mala rybka nic a privlac ako som uz napisal vobnec nic,neviem cim to je...zaberov bolo viac a aj ryb na udici,ale....
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod pace » Uto Nov 11, 2008 11:52 am

cau chlapci. v nedelu sme boli muskarit a ked sme skoncili tak som zistil ze brodaky trochu pustaju vodu.Ked som ich doma prevratil a susil tak som si vsimol ze miesto nad kotnikom kde je prilepena neoprenova puncocha s goretexom sa trocha odliepa. mate nejaku skusenost s lepenim alebo mozte poradit nejake lepidlo,prip. niekoho kto to dokaze opravit.
pace
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Thommaso » Uto Nov 11, 2008 6:16 pm

Patu, kukal si ci mas set na lepenie brodakov?
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bobo » Uto Nov 11, 2008 10:27 pm

Pato najprv zisti kde je diera a to najlepsie do brodakov naliat vodu a pozerat kde tecu a potom to zacat lepit. Mohol si ich prepichnut aj chodenim po brehu na nejakych malinach. Existuje aquasil na to a ja to lepim chemoprenom riedenym toulenom a poriadne pritlacit.
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Marek7 » Ned Jan 11, 2009 1:53 pm

caute, chcem sa teraz vybrat na podustvy alebo na mreny na hornad lebo asi nikde inde sa neda tak skusal uz niekto z vas po novom roku na rieke???
Marek7

Poslaťod fisherman » Ned Jan 11, 2009 4:28 pm

fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod fisherman » Ned Jan 11, 2009 4:32 pm

pace velmi jednoducho si to zrob sam kup si len set na lepenie http://www.basspro.com/webapp/wcs/store ... 3401671512
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod murmur » Pon Jan 19, 2009 1:30 pm

v sobotu som videl fotky 4-kiloveho potocaka z Hornadu, chyteny vraj kdesi Nad jazerom abo v Krasnej, na "gumenu rybku" (info z druhej ruky). Pstruh - hovado si uz ale nezaplava :(
murmur
.
.

Poslaťod lefis » Sob Mar 14, 2009 9:36 pm

ta co tu tak prazno ta ved je to taka fajn voda a nikto tu nic nepise???????? :?: :?:
lefis
....
....

Poslaťod cenpin1 » Štv Mar 19, 2009 8:20 am

Ahoj možno ma budš poznat z hornadu do nedavna som bol podustvičkar ale skoro sa to zmenilo kvoli malym podustvam a ploskam človek ich može krmyt na tony anikdy nemaju dost.preto so sa preorientoval na kapre a dravce. dravce velmy som nemal štastie na nich paru zubače. ALE KAPRE TOJE POHODIČKA tam ked sa ti hyti kapor to je rybarsky sen tahat a bojovat snim Na hornade ked štyridsiatku ta snim bojuješ ako keby na jazere s dajakou šesdesiatkou su velmy bojovne a vytrvale a aspon neprovokuju tie plosky sem tam ti zabere aj nosal ale niektore su tiež pekne ači veriš alebo nie .CHYTAM NA TAŠKO ale zatial som nemal žiadne otukavačky pod palicu a cez cievku .JA mam v hornade už jednu udicu tiež nahodil som dal som policajta a cievku som nepovolil rozbalujem druhu udicu a zrazu člup a vieš čo sa stalo a v novemry určite nebudem skakat do vody ale na druhy den my donesol udicu kamarat a povedalm že na hačiku bol 34cm kaprik Ja hovorim rybačka na hornade je nenahraditelna a nevispitatelna tu maš večšinou okrem amura a tolstolobyka asi všetke ryby tak že si maš sčoho vybrat možna ked pride čas ukaže¨m ti nejake miesta na tie kapre ktore mne trhali silony tak ahoj LOVU ZDAR
cenpin1
..
..

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia