ahoj Peto to nie Martin si ich zobral ale ja on mi len fotky upravil ..tieto mreny by plavali dalej vo vode ale som uz slubil nejaku rybu priatelkinmu otcovi lebo si robil prcu zo mna a mreny mu nevadia ma ich rad tak sa potesi:)
Rybopet: Peto, to je EKOva špeci taktika ... Ked ich priatelkin oco ochutna tak už nebude chcieť ryby od neho (Eko: mrenu som nejedol ale som počul že má mäso blativé a samá kosť, že jedine na fašírtky. A ikry a pečienka v dobe trenia su jedovaté)
Joysi -mas pravdu takto som nerozmyslal aspon uz nebude chciet ziadnu rybu odomna:-Dtakto mam este otazku ja som ich vypitval vsetky sakramenty som z nich vybral takze okrem toho ze ma vela kosti a moze chutit za bahnom by nemal byt ziaden problem?
Pisem z mobilu tak mi to nevoslo do jednej spravy ale este pri pitvani jedna z nich mala v potrave biele parazity alebo nejake pasomnice ci co a to dost pachlo tak neviem ci je to bezne nechcem dat niekomu rybu ktora mu este ublizi dakujem za odpovede:-)
aku otravu dpc raz je hornad na picu druhy den nie neviem co rozpravate ked chces rybu si ju zober ked nie tak ju pust kazda ryba jee svojim sposobom spinava ale urcite je cistejsia ako nejaka gejsa s cane ci mrena sumec alebo kapor hornad je hornad a ked sa ti nepaci nikto ti tam nekaze chodit chytat ja beriem chytanie ako zabavu ale raz ked niekto znamy si zo mna robi picu tak tu rybu dostane aj keby neviem kolko kosti mala a sadla v sebe