HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod Eko » Str Aug 05, 2009 1:54 pm

no tak nakoniec predsa vyrazam aj napriek pocasiu ake je ..dam vediet ci sa nieco podarilo ....ale zatial mam pred sebou este jednu ulohu a to je nachytat male rybky takze to mi tiez da zabrat kedze je tak naaadherne:D...no bezim ja :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Štv Aug 06, 2009 5:46 am

no tak vratil som sa ja z toho hornadu jednu som mal na rybku a druhu na dazdovky...na dazdovky dva sumce jeden mal 35 cm a druhy ani tolko hehe...potom som dostal od kolegu inak dakujem MARTINO :) krasne velke tucnee nocaky a vytiahol som 55cm mrenu a 65cm mrena jedne torpeda Martin pri jednej si bol ale to si nevidel druhu bola neskutocne majestatna a miestami tak brala ze som myslel ze sa to niekde zaseklo ..takze ziadne velke sumce ani zubace ale tieto mreny stali zato :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod martino5 » Štv Aug 06, 2009 8:45 am

Eko tak to je super :P čiže predsa ešte jedna vačšia mrenka skočila??? parada... ;) tak som velmi rad ,že sme sa mohli spoznat +s dalšimi chalanmi ,no dnes večer skusim zase pochytat dajake "nočnaky" a ver,že najbližšie vytiahneme aspon 70cm mrenu... ;)

Eko nemaš dajaku foto mreny ,nech to tu trocha "podraždime" :D ??
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Štv Aug 06, 2009 12:29 pm

Martin...tak tie nocnaky su ozaj skvela vec len ich nazbieraj kolko vladzes hehe:)..inak zajtra planujes ist?..ak ano siel by som aj ja ...a foto mam len neviem ako sa to tu daaava ak vies tak porad a to tu supsnem ale budem pocuvat same nahrazky aky som masiar lebo rybky mam odfotene jak su na kuchynskej linke :? :D ..inu moznost som ich ani nemal odfotit kedze bola tma a ja mam speci mobil fotak 2mgpix:D..nerad ich katujem ale mojej priatelky otec si zo mna robi prcu pekne dlho ze im rybu neviem doniest tak teraz mu ich tam baaacnem ...tak snad mi odpustite sportovi rybari :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Štv Aug 06, 2009 12:40 pm

a zabudol som este to.. som aj ja rad ze som ta spoznal :)...nie stale clovek natrafi na pohodaka ako si ty 8-) ..mimch.dakujem aj za buchty boli ozaj dobre mas dobru svokru :D ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod martino5 » Štv Aug 06, 2009 12:45 pm

Eko neviem ,či zajtra pojdem ale asi velmi nie :x skor to vidim na dnešne kludne pochytanie nočnakov a kludnu rybačku asi niekedy až z pondelka na utorok ,vyzera ,že cez vikend budem mimo...no a konečne už by som chcel ostat na Hornade do rana ;)
Btw: Maš PM ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Štv Aug 06, 2009 12:57 pm

Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Štv Aug 06, 2009 1:03 pm

..nevadi Martin snad nabuduce ale treba ostat jednoznacne do rana:)..normalne sa mi podarilo vlozit fotku hehe ...ale vyuzil som stranku tam kde si mal odfoteneho toho uhora co si mi spominal na rybach..ale na fotkach posobia o dost mansie neviem preco:D ...a este raz ospravedlnujem sa za tu masiarsku fotku
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod martino5 » Štv Aug 06, 2009 1:16 pm

Eko pekne ... ;) však to ,že ked daš foto ,tak človek tažko odhaduje realny pohlad,preto je lepšie robit fotku bud držanim na rukach alebo aspon prirovnanim k metru. ;) takže dnes večer doplnim zasoby navnad do vedierka a na druhy tyžden vyrazime na dalšiu nočnu expediciu ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Štv Aug 06, 2009 1:31 pm

tak uz aka fotka je takaa je ,hlavne je, ze je :D ..pekna veta zo mna vysla:D ..budeme si volat respektive ak budes mat cestu na hornad tak sa ozvi potom ti zavolam aby si mal moje cislo ....a uz ked viem ako sa davaju fotky tak prilozim aj toho 35 cm sumca je to krasna zmansenina 100kg obrov z domase atd... http://www.4x4online.sk/pictures/viewer ... 820ifd.jpg
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť