HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod Kolac » Sob Aug 01, 2009 10:38 pm

tak dneska som bol chytat "velikanov" hornadu, no len skoda ze tie obrovske ryby prave odpocivaly... naj bol totiz asi 25cm jalec.... no nic nabuduce pride aspon 30tka aspon dufam :D
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Sob Aug 01, 2009 11:18 pm

Tatto..citam tvoje prispevky uz dlho tiez zacinam prichadzat na chut skor hornadu ako jazeram .Vcera bola moja prva vyprava na dravce na hornad samozrejme. Mal som namierene na druzstevnu pomala voda slusna hlbka a mam odtial dvoch sumcov cca 30 cm mali. Tak som si povedal preco nie vacsi pripadne nejaky zubac ak vobec na druzstevnej su nejake .Len problem bol v tom ze tam bolo 300tisic ciganov :x tak som zamieril ku kysaku ale tam sa to skor hemzi mrenami jalce atd. Zahodil som na rybku a za 5 minut jalec bol von a potom cez noc este nejake jalce a mreny takze aspon nieco ale ja by som velmi rad toho sumca alebo nejakeho zubaca fajneho len skoda ze hornad tak poznam jak ciganov z lunika 9
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod walther » Pon Aug 03, 2009 5:44 pm

Neostáva nič iné keď chceš sumca len vyčistiť najprv tých cigánov :!: A dôkladne. :x
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen » Pon Aug 03, 2009 10:18 pm

Eko ...tie mensie sumce sa tam len tak nedostali,urcite su to potomkovia vacsich,takze kde su male,su aj vacsie ,ale ako vacsie ,to si nehodlam trufnut,este som tam neskusal lovit sumca,aj ked ma to uz velakrat napdalo,no vzdy ma moje druhe ja nejakym sposobom prehovori ,aby som siel na stojatu vodu a ja ho furt pocuvnem.ale ta druzstevna je dobra ,co sa tyka sumcov aj kaprov a taktiez zubacov a ostatnych ryb,mam to zistene{dobry zdroj}...ciganov sa netreba bat,mne nikdy neublizili a to casto chytavam vedla nich a som vzdy o nieco uspesnejsi ako oni...takze tak...
HORNAD JE BOMBA
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod martino5 » Uto Aug 04, 2009 12:16 am

TATTOmen pssst lebo vela prezradiš :P :P ale tiež tak rozmyšlam,ked sa mi včera za necelu hodinu podarilo vytiahnut možno 8 kuskov sumcov ,všetkych rovnakych,tak tiež si myslim,že dačo vačšie tam by sa mohlo najst.....ale ako zabava je to parada,tahaju cez cievku ako dive :lol: a s čiernymi som tiež kamoš ,však aj vela poradia ,predsa len su to domaci-domorodci ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Uto Aug 04, 2009 3:06 am

Tatto...chystam sa tam v stredu na noc teda ak nebude prsat lebo hlasi prsanie ...inak dakujem za info o druzstevnej ja co viem zatial vytiahol sa tam cca 50 60 cm sumec rozpraval som s chlapikom siel nahodou okolo len bol na prechadzke chytil ho na dazdovky ....moj nazor je ze nejaka ta 80-ka 90-ka pripadne metrovy tam bude urcite len to treba zahodit na rybku a nie dazdovky :) ..a ti cigani ,nebal som sa ich len boli na kazdom jednom fleku a zrovna ku nim trepat som sa nechcel :D no aby som neklamal bolo ich tam 20....minimalne :D...skus to tvoje druhe ja uz nejako umlcat a treba oskusat tie fleky kto bude mat skor stastie :) mimch ak budes mat v stredu volno a cas na noc kludne dojdi na 4 palice skor nieco skoci ako na dve :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod walther » Uto Aug 04, 2009 7:52 pm

Mali by ste sa opýtať príslušných súdruhov akým spôsobom dostali tí cigáni povolenky. Poznajú rozdiel medzi sumcom a tenisovou loptičkou? Iste nie. :(
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Jonny301 » Str Aug 05, 2009 10:03 am

oni majú povolenky??? :o
Jonny301
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod martino5 » Str Aug 05, 2009 11:03 am

Tak čo Eko ideš dnes?? ..čas vyzera celkom good,možno ta zmena trošku prospela ;) tak kebyže dnes všetko do 16h postiham,tak možno by som sa večer aj ukazal niekde pri Hornadskej vode len neviem ,aby nešla trošku mutna ;) ale mam taky tušak ,že dnes by mohlo niečo skočit.....
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Str Aug 05, 2009 11:20 am

martino5..tak to vyzera ze idem ..pocasie sice nie je na sedenie pred udicami vonku ,ale ako hovoris pocasie prihrava na nejaky ten zaber. Ved kludne dojdi na druzstevnu ak budes mat cas zatial tam budem nocovat asi sam :? tak nejaky ten partak by sa zisiel ...a mutna podla mna nepojde a ked aj ano nevadi ja som sumceka chytil v tej najmutnejsej vode-hornad aku si len mozes predstavit :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia