Ahojte, nevie mi niekto poradiť, kde by som vedel zohnať pramicu. Pre dve osoby, aby sa dala pohodlne nosiť na aute. Našiel som akurát jednú česku stránku, ale na Slovensku zatiaľ nemám nič. Ďakujem.
Nazdar. poznas boat box??? ma to Feri Kuffer a je to lodka, laminatka, kt sa v strede zlozi napoly a supne na strechu auta. Celkom sikovna vec a videl som to aj nazivo v Brne. http://www.riku.sk/sk/clny-a-plavidla/boatbox/ daco otom viac
No podla toho aku mas aftmu pruta, ak 4 tak 4 ku ak 5 tak 5 ku... ja pouzivam 5 ku plavajucu WF nejaku cortland a som spokojny... vecinou chytam nymfu a tam hody nejak nerozhoduju
preco na nymfu to je jedno na nu idu ?? nikdy som na nu neskusal zda sa mi dost nesympaticka ta nymfa.. mate uspechy na nymfu??? Ja mam uspechy teraz skon na potočnika ...chitil som aj na taku ciernu musku 2 lipne ale iba 15centimetrove ...
neviem ja mam zasa najradsej tu nymfu, na sucho ma to nejak neberie, viem ze sa vravi ze je to vrchol muchariny ale mna to nejak nebavi.. strasne rad nymfujem a milujem tie zabery... je to ako droga