HORNAD A ICH VELIKANI

Témy týkajúce sa kaprových a pstruhových vôd. Ochrana rýb a živ. prostredia, lovné techniky a pod.

Re: HORNAD A ICH VELIKANI

Poslaťod ungi » Štv Máj 28, 2009 6:38 pm

Takto dopadli:
Unik ryby a tri brušáky do vody za rybou.Výsledok : šťastný rybár s 53cm krásne vyfarbeným potočákom. Vzrušujúci opis príbehu, nádherný potočak,len škoda ze skončil na šibenici . :?
ungi
.
.

Poslaťod Eko » Sob Júl 04, 2009 5:55 pm

ahojte dnes som siel na hornad nemal som co robit tak aspon ze sa trosku pohram mreny atd ..samozrejme hornad kalny takze som necakal od neho nic ale ostal som milo prekvapeny ..chytil som sumceka a ako keby nestacilo bol to albin....bol velmi maly cca 25cm ale bol nadehrny mam aj fotku len ju tu neviem vlozit..ale o co mi ide ,ked tam bol ten mrnus musi tam mat aj tatinka a mamku :)..tak nabuduce idem vyskusat co to daa a dufam ze pride aspon jeho starsi brat hehe...neskutocne vie potesit aj takato mala ryba :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod joysi » Sob Júl 04, 2009 9:53 pm

Eko: Na co prisiel ? privlac , vobler abo dazdovky ?
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Eko » Ned Júl 05, 2009 12:11 am

joysi: Prisiel na dazdovky ...na tom slnku som sa nezmohol na viac :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod martino5 » Str Júl 15, 2009 1:48 pm

chlapi mam len malu otazku.....nakolko Hornad velmi nepoznam ,ale chcel by som si zachytat nejake mrenky a možno aj kaprik keby skočil,ale ak to nie je tajne ,nemožte zhruba prezradit kde by to bolo na tejto vode aspon trošku realne?? Prešiel som okolo Hornadu od Trebejova až dole -dole po toku,ale toto skor vyzera ešte stale ako čisto pstruhova voda,dost rychly tok....Netaha ma lovit niekde okolo sidliska ,skor mam rad rybačku ,kde sa schovam pod stromy či konare a vychutnavam si ticho ;) ;) Dakujem ,za každe info .
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Laci » Str Júl 15, 2009 5:52 pm

Skus Hornad v Krasnej. Tam je to celkom v pohodke :)
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod TATTOmen » Str Júl 15, 2009 9:31 pm

Nad Druzstevnou,pod Druzstevnou,kolo Krasnej,nizsie okolo Koksou Bakse dalej za sutokom Hornadu s Torysou ,okolo Zdane,za Zdanou az do Trstenneho,pod Trstennou,niekde v oblasti Sene a potom az na hranici zaciatku noveho strkoviska pri Kechneci az po statnu hranicu.Skratka,nejaky kludnejsi dlhsi usek,ktorych je na hornade kopec a to aj na pstruhovom pasme..
Pri chuti ist si zachytat na hornad a nepoznat ho,treba sa spolahnut na vlastny instinkt a na skusenosti,ktore ak si rybar ti ukazu to prave miesto...
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod blinker » Str Júl 15, 2009 9:43 pm

Martino: Chytáš na plavanú či na ťažko? Ja mám prejdené úseky od Družstevnej po splav na Aničke. Poznám pár dobrých miest, kde sa dajú chytiť skôr nejaké podustvy na plavák. Väčších mrien je na Hornáde v tejto časti pomenej. Budúci týždeň by som chcel ísť na podustvy do tých miest, možno aj niekam nad Družstevnú, ale len cez týždeň, lebo cez víkend to je samí člnkár. Včera som bol len oproti súdkom pod ťahanovcami a pomali každý hod belička alebo malá mrena, kopa ľudí, mohol som ísť radšej vyššie. Teraz v piatok, možno aj v sobotu chcem ísť na výpusť zo Šíravy, už som zistil na čo ťahajú domáci tie 5 kilové bolene, tak majú po prdeli. Potom tu zavesím fotky nejakej 80-tky :D Ak niekto chce, tak sa môže pridať.
blinker
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Str Júl 15, 2009 10:19 pm

Ja viem,tie bolene sda daajú chytiť na drišľavky!!!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod martino5 » Str Júl 22, 2009 3:23 pm

Tak chalani velmi pekne dakujem za rady skusil som prejst par miest a našiel som aj nejake ,ktore su velmi pekne a čo je hlavne ,vytiahol som prvykrat z Hornadu mojho prveho sumca ,sice len asi 40 cm ,ale potešil...no ked je maly ,tak budem patrat po vačšom ale vyzera ,že na Hornad si toho roku musim najst viac času je to nadherna voda... :P ;) ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecne o rybárstve

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť